VERZEKERING


Daarom de NKBV-reisverzekering zo geschikt voor bergliefhebbers

  1. De NKBV-reisverzekering biedt alles wat een normale doorlopende reisverzekering ook biedt, plus een extra dekking voor bergsporten.
  2. Opsporing, redding en repatriëring worden vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Welke bergsportactiviteit je ook beoefent: binnen, buiten, in klimhallen, het is met deze unieke reisverzekering gedekt. 
  3. Alle off-piste afdalingen en tochten worden gedekt, met of zonder begeleiding en ongeacht het lawinegevaar.
  4. Lig je tijdens je vakantie liever op het strand met een boek? Dan is deze verzekering ook zeer compleet. Met dekking van reisbagage, ongevallen, geneeskundige kosten, wettelijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Wat is er zo bijzonder aan onze dekking?

Als bergwandelaar of alpinist blijf je niet altijd op de uitgezette paden. Je verruilt de aangelegde 'wanderweg' voor een (gemarkeerde) 'bergwanderweg' en er is geen garantie meer dat dit pad gebaand is en goed onderhouden. Helaas stopt de dekking van de meeste reisverzekeringen vaak daar waar jouw avontuur begint. De NKBV vindt dat leden de mogelijkheid moeten hebben om tochten te maken die ook buiten de gebaande paden of pistes gaan.

Het hele jaar door verzekerd

  • Voor slechts €31,90 per kalenderjaar biedt de NKBV een reisverzekering aan die het hele jaar door (aangepaste premie voor kinderen)
  • Al je avonturen buiten de geprepareerde pistes zijn gedekt. Of je nu met of zonder begeleiding op pad gaat.
  • Werelddekking
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Verlenging mogelijk bij langdurige reizen
  • Dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen

Verzekering voor leden

Om de verzekering af te sluiten moet je NKBV-lid zijn. Voor maar € 52,50 per kalenderjaar ben je al lid. Lees alles over de voordelen van het NKBV-lidmaatschap en meld je direct aan. In het aanmeldformulier is de optie opgenomen om ook de NKBV-reisverzekering af te sluiten. Vanaf 1 oktober tot 31 december is er het kwartaallidmaatschap. Dan word je al voor 5 euro lid en kost de verzekering maar 15 euro. Lees meer over deze actie.

Vragen?

Heb je vragen over wat de verzekering wel of niet dekt? Neem een kijkje bij de Veelgestelde Vragen.

Wijzigen of opzeggen
Wil je je reisverzekering wijzigen of opzeggen? Dat kan via MijnNKBV.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?