REISVERZEKERING

De NKBV-reisverzekering met bergsportdekking hebben we speciaal voor onze leden ontwikkeld. Het biedt alles wat een normale reisverzekering biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Kosten voor opsporing, redding en repatriëring worden vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. 

Verzekering afsluiten
Alleen NKBV-leden kunnen de verzekering afsluiten. Ben je nog geen lid? Sluit dan hier je lidmaatschap en verzekering eenvoudig tegelijkertijd af. Bestaande leden kunnen de verzekering gemakkelijk afsluiten in MijnNKBV.


HET HELE JAAR DOOR VERZEKERD

  • Voor slechts €31,90 per kalenderjaar biedt de NKBV een reisverzekering aan die het hele jaar door (aangepaste premie voor kinderen)
  • Al je avonturen buiten de geprepareerde pistes zijn gedekt. Of je nu met of zonder begeleiding op pad gaat
  • Werelddekking
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Verlenging mogelijk bij langdurige reizen
  • Dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen
 
Bekijk de polisvoorwaarden

WAT IS ER ZO BIJZONDER AAN ONZE DEKKING?

Als bergwandelaar of alpinist blijf je niet altijd op de uitgezette paden. Je verruilt de aangelegde 'wanderweg' voor een (gemarkeerde) 'bergwanderweg' en er is geen garantie meer dat dit pad gebaand is en goed onderhouden. Helaas stopt de dekking van de meeste reisverzekeringen vaak daar waar jouw avontuur begint. De NKBV vindt dat leden de mogelijkheid moeten hebben om tochten te maken die ook buiten de gebaande paden of pistes gaan.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?