Regionaal aanbod

NKBV-regio's

De NKBV is opgedeeld in een aantal Regio's met een eigen aanbod. Zij organiseren diverse activiteiten bij jou in de buurt op het gebied van bergwandelen, alpinisme en sportklimmen.

50 Plus

De sectie 50 Plus organiseert het hele jaar door activiteiten voor deze specifieke doelgroep. Zo kun je drie keer per maand mee gaan wandelen, wordt er twee keer per jaar geklommen in België en worden er reizen en cursussen georganiseerd.

> Bezoek de website van 50 Plus


Klimverenigingen

De meeste lokale klimverenigingen zijn aangesloten bij de NKBV. Zij organiseren wekelijkse trainingen voor zowel jong als oud, beginner tot vergevorderd. Alle klimverenigingen in Nederland met contactgegevens hebben we op de kaart gezet.

> Vind een klimvereniging bij jou in de buurt


Studenten Alpen Club

Ben je student (HBO/Universiteit) in een van de grote steden? Dan kan je je aansluiten bij een Studenten Alpen Club (SAC) voor gezellige klimavonturen of andere studenten activiteiten.

> Bezoek de website van de NSAC

Zwerftochten

Met de NKBV-zwerftochten trek je er te voet op uit in Nederland, de Ardennen, de Eifel en andere streken in Duitsland en Frankrijk. Het jaarlijkse aanbod bestaat uit tientallen één- en meerdaagse tochten met dagetappes van 20-30 km.

> Bezoek de website van Zwerftochten

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?