WORD LID VAN DE NKBV EN BETAAL MAAR € 5,-!

Kwartaallidmaatschap

Word lid tussen 1 oktober en 31 december en ontvang een Poederbaasmuts cadeau ter waarde van 30 euro! 

In het laatste kwartaal van het jaar hebben we altijd een mooie actie. Je kan nu voor maar 5 euro lid worden en je krijgt dan één van de 20 verschillende kleuren mutsen van Poederbaas t.w.v. 30 euro cadeau. Tijdens de actieperiode kan je ook de NKBV-reisverzekering heel voordelig afsluiten. Ga je dit najaar nog op reis en heb je nog geen NKBV-reisverzekering? Sluit hem dan voor maar 15 euro af voor de rest van het jaar. Je bent dan dit najaar ook goed verzekerd als je op een sportieve reis gaat of een relaxte strandvakantie hebt geboekt. 

Ook de reisverzekering kun je voor de resterende periode van dit jaar (1 oktober - 31 december) goedkoop afsluiten. De premie is voor iedereen vanaf 12 jaar is voor deze periode verlaagd naar € 15,00 i.p.v. € 31,95.

Actietarieven:

  • Alle lidmaatschappen: 5 euro
  • Reisverzekering: 15 euro voor iemand van 12 jaar en ouder, 10 euro voor iemand van 5-12 jaar. Als je al lid bent en nog geen NKBV-reisverzekering hebt, kan je deze afsluiten via mijnnkbv. 
  • Klimjaarkaart: 10 euro, deze kunnen leden afsluiten via mijnnkbv. 
  • Deze acties zijn geldig tussen 1 oktober en 31 december en hebben als voorwaarde dat je ook volgend jaar lid blijft en afneemt voor het reguliere tarief.

Actievoorwaarden:

  • Je krijgt de muts alleen wanneer je je aanmeldt voor een nieuw lidmaatschap
  • De actie geldt ook voor gezinsleden
  • De actieprijs voor het lidmaatschap is geldig voor alle lidtypen
  • Je wordt automatisch lid voor de reguliere prijs in het volgende kalenderjaar
  • Geldig van 1 okt t/m 31 dec

Over het NKBV-lidmaatschap

Als NKBV-lid ondersteun je het onderhoud aan paden, routes en hutten in de Alpen en Pyreneeën doordat de NKBV jaarlijks € 400.000,- bijdraagt aan het zogenaamde Gegenrecht fonds. In ruil daarvoor ontvang je tot 50% korting op je overnachting in meer dan 1200 berghutten in deze gebieden. Check alle voordelen van het lidmaatschap

Over de reisverzekering

Als bergwandelaar of alpinist blijf je niet altijd op de uitgezette paden. Je verruilt de aangelegde 'wanderweg' voor een (gemarkeerde) 'bergwanderweg' en er is geen garantie meer dat dit pad gebaand is en goed onderhouden. Helaas stopt de dekking van de meeste reisverzekeringen vaak daar waar jouw avontuur begint. De NKBV vindt dat leden de mogelijkheid moeten hebben om tochten te maken die ook buiten de gebaande paden of pistes gaan. Lees alles over de reisverzekering.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?