WORD LID VAN DE NKBV EN BETAAL MAAR € 5,-!

Kwartaallidmaatschap

Als je tussen 1 oktober en 31 december lid wordt van de NKBV voor de resterende periode van dit jaar, betaal je maar € 5,50 ipv € 52,50 en krijg je een cadeaukaart van Bever ter waarde van € 10,-. Zo geniet je als lid van alle voordelen van het NKBV-lidmaatschap en kun je gelijk profiteren van je 10% ledenkorting bij Bever.

Ook de reisverzekering kun je voor de resterende periode van dit jaar (1 oktober - 31 december) goedkoop afsluiten. De premie voor iedereen vanaf 12 jaar is voor deze periode verlaagd naar € 15,50 ipv € 31,95. 

  • Sluit lidmaatschap af voor € 5,50 
  • Sluit reisverzekering af voor € 15,50 (optioneel)
  • Ontvang een Bever cadeaukaart twv € 10,-

Deze acties zijn geldig tussen 1 oktober en 31 december en hebben als voorwaarde dat je ook volgend jaar lid blijft en/of de reisverzekering afneemt voor het reguliere tarief.

Over het NKBV-lidmaatschap

Als NKBV-lid ondersteun je het onderhoud aan paden, routes en hutten in de Alpen en Pyreneeën doordat de NKBV jaarlijks € 400.000,- bijdraagt aan het zogenaamde Gegenrecht fonds. In ruil daarvoor ontvang je tot 50% korting op je overnachting in meer dan 1200 berghutten in deze gebieden. Check alle voordelen van het lidmaatschap.

Over de reisverzekering

Als bergwandelaar of alpinist blijf je niet altijd op de uitgezette paden. Je verruilt de aangelegde 'wanderweg' voor een (gemarkeerde) 'bergwanderweg' en er is geen garantie meer dat dit pad gebaand is en goed onderhouden. Helaas stopt de dekking van de meeste reisverzekeringen vaak daar waar jouw avontuur begint. De NKBV vindt dat leden de mogelijkheid moeten hebben om tochten te maken die ook buiten de gebaande paden of pistes gaan. Lees alles over de reisverzekering.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Bever.
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?