Agenda

Zwerftocht Twente

21 januari 2017 t/m 22 januari 2017 door Zwerftochten Zwerftocht Twente

Tweedaagse zwerftocht in Twente. We overnachten in huisjes en er wordt voor ons gekookt. 

Een weekend wandelen in het fraaie noordoosten van Twente: een heuvelachtig coulisselandschap met Saksische boerderijen, havezaten en landgoederen, bossen, heidegebieden en heel veel onverharde paden. Hier en daar hebben we een weids uitzicht op de omgeving zoals vanaf de Kuiperberg, in de verte zien we Kasteel Bentheim, gelegen op een rots net over de grens in Duitsland. We passeren oud industrieel erfgoed zoals de watermolens van Singraven, Frans en Bels en het kanaal Almelo-Nordhorn: eind 19e eeuw gegraven maar al snel door de tijd ingehaald. Nu is het een corridor van rust en natuurschoon.

Bezoek regiowebsite

Jeugd Boulder 1 CDE, Delft

21 januari 2017 Jeugd Boulder 1 CDE, Delft

Op 21 januari vindt de eerste wedstrijd in de nationale bouldercompetitie voor jeugd CDE plaats bij Bouldercentrum Delfts Bleau in Delft. 

Bekijk het wedstrijdprogramma en schrijf je in via het Wedstrijd Administratie Systeem.

Lees meer

Winterzwerftocht La Gileppe

21 januari 2017 t/m 22 januari 2017 door Zwerftochten Winterzwerftocht La Gileppe

Winterweekend op de Hoge Venen met als uitvalsbasis camping La Gilepppe. Met een programma afhankelijk van het weer en eventuele sneeuw.

Bezoek regiowebsite

Wandelen in 't Gooi

22 januari 2017 door Regio Amsterdam Wandelen in 't Gooi

Vanaf NS station Naarden Bussum lopen we naar het begin van de route bij Gasterij Stadzigt: een verborgen parel op een steenworp afstand van Amsterdam en staat garant voor genieten. Wellicht kunnen we hier vandaan naar de Muggenbult (een uitzichtpunt op het Naardermeer) lopen. 

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?