<![CDATA[NKBV actueel]]> <![CDATA[Vacature medewerk(st)er Bergsportreizen.nl (fulltime)]]> Wij zijn per direct op zoek naar een:  Medewerk(st)er Bergsportreizen, fulltime. De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland. Of het nu gaat om een eendaagse workshop, meerdaagse cursussen of mooie reizen naar afgelegen berggebieden, voor elke leeftijd en op ieder niveau is er een reis te vinden, zowel in de zomer als de winter. We hebben een ruim reis- en cursusaanbod voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers.   

]]>
<![CDATA[Eerste geplaatsten voor het NJK Lead 2017 zijn bekend!]]> <![CDATA[Nieuwe routes in het Fieschertal]]> <![CDATA[Lopen over de grens Benefiet]]> Op 18 november geeft Katja Staartjes een benefietlvoorstelling van haar presentatie 'Lopen over de grens'. De opbrengst van deze voorstelling gaan naar projecten in Nepal.


]]>
<![CDATA[Laatste internationale jeugdwedstrijd: EK Perm]]> <![CDATA[NKBV-bestuurslid gezocht - Sportklimmen]]> Het NKBV-bestuur is vanwege het vertrek van ons huidige bestuurslid Maaike Romijn, op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de portefeuille Sportklimmen. Ben jij onze nieuwe collega?

]]>
<![CDATA[Minieme verschillen bij Jeugd Lead 3 JAB]]> Afgelopen zaterdag 23 september, vond bij IVY Climbing in Sittard de derde wedstrijd uit de JAB Leadcompetitie plaats. Het werd een wedstrijd waarin kleine verschillen bepalend waren.]]> <![CDATA[Don van Laere 4e op Europees Jeugdkampioenschap Boulder]]> <![CDATA[Volg het Europees Jeugdkampioenschap Boulder in Slaný]]> Jong Oranje klimmers Julia Meijer, Don van Laere en Jens de Louw zijn van de partij. Je kunt de klimmers het gehele toernooi volgen via livestream!]]> <![CDATA[De bergen als klaslokaal]]> Stefan Buis. Ot Ottenheim, Bart van de Laar, Geert-Jan Leemreize en Frank Rempe ontvingen na hun examen in het Oostenrijkse Tirol hun status van ATL4. Ze mogen daarmee alpiene (gletsjer)tochten begeleiden uit het zomerprogramma van Bergsportreizen.nl. Eerder deze zomer berichtten we al over vier nieuwe International Mountain Leaders (IML), waarmee Nederland weer een paar bergtochtleiders rijker is.]]>