Vacature medewerk(st)er Bergsportreizen.nl (fulltime)

19 Oktober 2017 09:58:58

Wij zijn per direct op zoek naar een:  Medewerk(st)er Bergsportreizen, fulltime. De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) is op het gebied van bergsportreizen de grootste specialist van Nederland. Of het nu gaat om een eendaagse workshop, meerdaagse cursussen of mooie reizen naar afgelegen berggebieden, voor elke leeftijd en op ieder niveau is er een reis te vinden, zowel in de zomer als de winter. We hebben een ruim reis- en cursusaanbod voor bergwandelaars, alpinisten en sportklimmers.   

De functie
Als medewerk(st)er Bergsportreizen ben je het aanspreekpunt voor onze leden. Of het nu gaat om een workshop in Nederland of een alpiene cursus in de Alpen, jij geeft de leden een passend advies over de activiteiten die wij als vereniging organiseren. Je verwerkt de boekingen, reserveert de accommodaties en zorgt voor de financiële afhandeling. Kortom, samen met je team ben je verantwoordelijk voor een adequate administratie en organisatie van de reizen, van begin tot het eind. Voor het realiseren van het programma heb je overleg met collega’s, vrijwilligers en externen. 

Je talent
Je bent een sterke administratieve en organisatorische kracht met een hands-on mentaliteit, die actuele kennis en ervaring heeft in de bergsport en gewend is zelfstandig te werken. Tijdsdruk geeft jou energie en je bent in staat om onderlinge verbanden te zien tussen de verschillende werkprocessen. Deze kun je duiden en in overleg verbeteren. Mensen zien jou als een verbinder, je bent pro-actief, nieuwsgierig en vernieuwend.  Klant- en servicegerichtheid heb je hoog in het vaandel staan en het nakomen van afspraken is voor jou vanzelfsprekend. Het werken in een vrijwilligersorganisatie vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Wij vragen
MBO+ werk- en denkniveau
Een afgeronde opleiding op het gebied van reizen en toerisme
Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie
Ervaring met CRM-systeem en/of boekingssysteem
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal
Commercieel inzicht
Kennis van de klim- en bergsport
Kennis van LEAN-werkwijze en -principes is een pré
Kennis van de Franse en Italiaanse taal is een pré

Wij bieden
 
Een leuke en uitdagende functie bij een middelgrote sportbond op de afdeling Ledencontact. Het team bestaat uit zeven medewerkers en het hoofd van de afdeling. Drie medewerkers verzorgen de coördinatie en administratie van Bergsportreizen.
Het betreft een functie voor gemiddeld 38 uur per week in Woerden. De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform salarisschaal 6 van de CAO voor de Sport.

Wie zijn wij 
De NKBV verbindt mensen met een passie voor de klim- en bergsport. Om de leden zoveel mogelijk te helpen bij het beoefenen van hun sport geeft de NKBV informatie en advies én organiseert zij een uitgebreid scala aan tochten en cursussen. Het hele jaar door, een leven lang. De NKBV geeft vorm aan het verlangen om hoogte te beleven. Samen, op alle niveaus, gedreven en met respect. Voor haar 60.000 leden wil de NKBV bergen verzetten.
Meer informatie over de vereniging en ons aanbod vind je op www.nkbv.nl en www.bergsportreizen.nl

Wil je bij ons komen werken? 
Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur dan voor 6 november je motivatie en CV naar werken@nkbv.nl  t.a.v. Robin Baks. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Erica Koster, 0348-485095 (tot 14.00u op ma, di, do, vr).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?