Toppers afwezig bij Boulder 2 in Energiehaven

10 April 2018 14:37:11

Aanstaande zaterdag 14 april vindt bij de nieuwe boulderhal Energiehaven in Utrecht Boulder 2 plaats. De uitgelezen kans voor de subtop van nationale bouldercompetitie om hoge ogen te gooien! Een aantal klimmers van het Nederlands Team zijn komend weekend namelijk in Zwitserland voor de World Cup Boulder in Meiringen.


Lauranne Dufour tijdens Boulder 1 (Foto: Tim van der Linden)

Favorieten in het buitenland

Zo staan lijstaanvoerders Don van Laere bij de heren en Vera Zijlstra bij de dames op het internationale toneel. Daarnaast ontbreken op Boulder 2 toppers als Julia Meijer, Tiba Vroom en Ysa Rakestraw. Vooral bij de dames is er voor de deelnemers dus een grotere kans op podiumplaatsen, maar ook bij de heren is er ruimte in de top-3. 

Weten Timo Tak of Mark Brand het stokje van Don over te nemen? Of gaat iemand anders er met het goud vandoor? En houden Lauranne Dufour en Pleun Frank hun top-3 classificering vast? Valt Vera er straks buiten? We gaan het aanstaande zaterdag zien!

Volg de livescores via het Wedstrijd Administratie Systeem.

Meiringen
In Zwitserland start de kwalificatie op vrijdag om 9:00 uur met de heren. Om 16:30 uur zijn de dames aan de beurt. Op zaterdag 14 april vinden vervolgens om 11:00 uur de halve finales en om 18:45 uur (dames) en 20:00 uur (heren) de finales plaats.

Volg de halve finale via livestream:Volg de finale via livestream:
Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?