Pauline Schreurs vertrekt uit Jong Oranje

08 Augustus 2017 11:50:41

Jong Oranje klimster Pauline Schreurs is per direct gestopt als atleet binnen het Nederlands Team Sportklimmen. De 18-jarige Pauline start in september met een studie en wil zich daar de komende tijd op focussen.

Naar haar teamgenoten stuurde ze afgelopen maand al een dankbericht: "Ik heb super erg genoten van mijn tijd met alle vette uitzendingen, stages en zelfs naar alle trainingen ben ik met plezier gekomen! Ik denk dat iedereen van ons wel kan zeggen dat klimmen je vormt als persoon. Je word er super zelfstandig van, je komt steeds op nieuwe plekken, ontmoet nieuwe mensen, leert hoe het voelt om heel hard voor iets te werken en ook zeker hoe met tegenslagen om te gaan. Ik ben jullie super dankbaar dat ik mede dankzij jullie ben geworden hoe ik nu ben. Ik wens jullie nog heel veel succes bij het team!"

Wedstrijden
De Venloose Pauline was de afgelopen zes jaar actief als wedstrijdklimster, behaalde meerdere podiumplaatsen bij nationale Jeugd Lead en Jeugd Boulder wedstrijden en werd Nederlands Jeugdkampioen Lead in 2014, 2016 en Jeugdkampioen Boulder in 2016. Ook in seniorencircuit presteerde ze zeer verdienstelijk.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?