NKBV Regio West Brabant & Zeeland zoekt bestuursleden

18 Februari 2013 15:09:02

De NKBV regio West Brabant & Zeeland is een leuke, gezellige en bovenal sportieve regio met 1100 leden die verschillende activiteiten organiseert waarbij leden en niet leden kennis kunnen maken met de bergsport. De huidige bestuurleden hebben aangegeven dat dit hun laatste seizoen is als bestuurslid en het stokje willen overdragen aan enthousiaste meedenkers die een actieve rol willen spelen binnen de vereniging.

De leden van Regio West Brabant & Zeeland zijn regelmatig in klimhallen te vinden. Voor velen is klimhal Yellowstone te Roosendaal de thuisbasis. Daarnaast organiseert de regio voor haar leden klimweekenden in België, wandeltochten in Nederland en België en worden er verschillende jeugdactiviteiten gehouden die goed worden bezocht.

Volgens de regio statuten is het nodig om ten minste drie personen, onder wie in ieder geval een voorzitter, secretaris en penningmeester, dan wel in de plaats van beide laatstgenoemden, een secretaris-penningmeester te benoemen.
Bestuurders van de NKBV regio´s zijn leden met hart voor de klim- en bergsport en de bergen. Zij onderschrijven de missie van visie van de NKBV en zijn enthousiaste en toegewijde leden die het leuk vinden om vrijwilligerswerk te doen. Ook weten zij andere leden te enthousiasmeren om actief deel te nemen aan activiteiten van de NKBV. Zij handelen allen op basis van vertrouwen en samenwerking.

Bekijk hier de vacatures voor meer informatie.
Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?