Maandag shop je weer met 20% korting bij Bever

24 Oktober 2017 13:52:37

Aanstaande maandag 30 oktober kunnen NKBV-leden weer met 20% korting shoppen bij Bever tijdens de speciale koopavond die ze voor ons organiseren! Afgelopen weekend is het gaan sneeuwen in de Alpen. Een mooi moment om je kast in te duiken om te kijken of je winteruitrusting moet worden aangevuld. Voor je het weet sta je weer in de sneeuw!

Tijdens de koopavond zijn de meeste Bever winkels geopend van 18.00 tot 21.00 uur, met uitzondering van Assen, Bergen op Zoom, Den Haag City en Maastricht Scharnerweg.

Gratis pizza in de winkels
Leuke bonus: kom je deze avond in de winkel shoppen, dan kun je vanaf 18.00 uur ook bij Bever gratis pizza eten! Dit wil je niet missen, toch?

Kijk op bever.nl/nkbvkorting voor meer informatie, de speciaal voor jou geselecteerde producten en hoe je een reminder op de dag zelf ontvangt!

Vergeet je ledenpas niet
Vergeet niet je NKBV-ledenpas en Bever Card mee te nemen. Heb je nog geen Bever Card? Vraag deze dan direct gratis aan in de winkel en laat deze ter plekke koppelen aan je NKBV-ledenpas om van de 20% korting te profiteren.

Online shoppen
Op 30 oktober kun je ook online met 20% korting winkelen bij Bever. Dat kan op bever.nl van 0:01 tot 23:59 uur. Wanneer je bent ingelogd met je NKBV-account wordt de korting automatisch verrekend in je winkelmand.
Hiervoor moet wel je NKBV-korting aan je Bever Card gekoppeld zijn. Is dat nog niet gebeurd? Stuur dan tot en met 27 oktober een kopie of foto van je NKBV-ledenpas naar klantenservice@bever.nl. Als je al een Bever Card hebt, vermeld dan ook het nummer van de card. Je ontvangt een bevestiging wanneer het NKBV-lidmaatschap aan je Bever Card is gekoppeld en je gebruik kunt maken van de korting. 

Voordeel voor NKBV-leden
Lukt het je niet om op 30 oktober te shoppen? Niet getreurd. Door onze partnership met Bever ontvangen NKBV-leden het hele jaar 10% korting bij Bever op een groot deel van het assortiment. Meer informatie en de voorwaarden van de korting lees je op nkbv.nl/beverkorting.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?