Last minute naar de Tukhut?

14 Juni 2018 16:30:08

In het weekend van 22 t/m 24 juni is de Tukhut, door een annulering, toch geopend. Heb je nog geen plannen en je hebt zin in een weekend weg, dan ben je van harte welkom. Ook in de zomervakantie is de Tukhut dagelijks geopend. 

In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV: Dé Tukhut. De Tukhut is een ideaal uitgangspunt voor wandelaars, mountainbikers en klimmers, om te trainen of om er even lekker helemaal tussenuit te zijn.

Bij aankomst word je welkom geheten door de patron. De patron is een vrijwilliger die de hut beheert en jou tevens aan de bar kan voorzien van een drankje. Aan de bar kun je ook de ruim twintig routebeschrijvingen inzien van rondwandelingen die je naar de mooiste plekken in de omgeving leiden.

De hut beschikt over een goed uitgeruste keuken waar je een eigen maaltijd kunt bereiden, maar je kunt natuurlijk ook uit eten in één van de restaurants in de buurt. Er zijn 44 bedden verdeeld over vier kamers. NKBV leden kunnen van de Tukhut gebruik maken tegen een zeer laag tarief. Zij kunnen tevens één introducé meenemen. Inmiddels kan je in de Tukhut ook gebruik maken van gratis wifi

Prijslijst
  Prijs
NKBV-lid tot 18 jaar € 4,00
NKBV-lid 18 jaar en ouder € 7,00
Niet-lid tot 18 jaar € 8,00
Niet-lid 18 jaar en ouder € 15,00


>> Om een indruk van de hut en de omgeving te krijgen kan je deze slidshow van de bergwandelworkhop vanuit de Tukut bekijken.

> Kijk voor meer informatie en reserveringen op Tukhut.nl

Bergwandelworkshop 2016
Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?