ACTUEEL - HOME

rss

Katja Staartjes en NKBV bouwen waterpunt in Solo gebied Nepal

29 november 2016 01:00:00 Katja Staartjes en NKBV bouwen waterpunt in Solo gebied Nepal

Het waterpunt dat Katja Staartjes (Stichting Topaspiraties) en de NKBV mede hebben geholpen te bouwen in het Solo gebied in Nepal, is geplaatst en in gebruik genomen. Afgelopen zomer zijn in Nepal enkele bruggen herbouwd op de Dudh Kund Trail, een trekking in het Solukhumbu district die zwaar beschadigd was geraakt door de aardbeving in april 2015. Het benodigde geld voor het reconstructieproject, werd opgehaald op een NKBV benefietavond voor Nepal. Onder andere met het geld dat overbleef, bouwden de Nepali een waterpunt op diezelfde trail, dat door zowel toeristen als lokale bewoners wordt gebruikt.

Lees meer

Internationaal leadseizoen afgesloten in Kranj

28 november 2016 01:00:00 Internationaal leadseizoen afgesloten in Kranj

In het Sloveense Kranj is afgelopen weekend het internationale leadseizoen afgesloten. Met de overwinningen van de Duitser Sebastian Halenke en de Belgische Anak Verhoeven is de uiteindelijke ranking bekend. 

Lees meer

Over MijnNKBV, facturen en betalingen

24 november 2016 01:00:00 Over MijnNKBV, facturen en betalingen

Vanaf midden december is de factuur voor je lidmaatschap en/of reisverzekering terug te vinden in MijnNKBV. In verband met privacy, krijg je de facturen nu niet meer als e-mail bijlage.

Lees meer

Laatste Lead World Cup van het seizoen

23 november 2016 01:00:00 Laatste Lead World Cup van het seizoen

Aanstaande zaterdag 26 november start de laatste World Cup Lead van het internationale Leadseizoen. Jong Oranje klimmer Mark Brand start om 9:00 uur met zijn kwalificatieronde. De halve finale vindt diezelfde avond nog plaats vanaf 20:00 uur. Op zondag zijn vanaf 16:30 alle ogen gericht op de aankomende winnaars van de wedstrijd en de Leadcompetitie.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?