ACTUEEL - HOME

rss

Jongste jeugd trapt leadcompetitie af

26 juni 2017 01:00:00 Jongste jeugd trapt leadcompetitie af

De Jeugd C, D en E klommen afgelopen zondag 25 juni bij Neoliet Eindhoven hun eerste wedstrijd van de nationale jeugd leadcompetitie. In de oudste Jeugd C categorie ging de winst overtuigend naar Edith Savenije. Ze wist maar liefst 5 van de 6 routes uit te klimmen. Bij de jongens werd de winst gedeeld door Gijs Kieboom en Ferbe Verburg. In de D groep was Bente Schiffeleers de sterkte bij de meisjes en ging Sjors Bon bij de jongens met de eerste plaats medaille op zak naar huis. De jongste E categorie werd gewonnen door Ralf Sprokkereef en Alysha Mulder. 

Lees meer

Verslag jeugd lead JAB

21 juni 2017 01:00:00 Verslag jeugd lead JAB

Afgelopen zondag gaven de junioren en Jeugd A en B lead klimmers acte de présence bij klimhal Amsterdam voor de tweede wedstrijd uit de nationale jeugd leadcompetitie. Met het warme weer kwam het goed uit dat de klimhal over een mooie buiten klimmuur beschikt waar een deel van de kwalificatie op gehouden kon worden. Het leverde een mooie wedstrijd op!

Lees meer

Dodelijk ongeval op Becca di Monciair

12 juni 2017 01:00:00 Dodelijk ongeval op Becca di Monciair

Bij een ongeval in de Italiaanse Alpen zijn afgelopen vrijdag twee NKBV-leden; een vader en zoon van 57 en 20 jaar en hun 38-jarige berggids om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde vrijdag op circa 3.200 meter hoogte op de Becca di Monciair.

Lees meer

Jong Oranje naar EYC in Dornbirn

08 juni 2017 01:00:00 Jong Oranje naar EYC in Dornbirn

Komend weekend reizen Jong Oranje klimmers Paul Brand, Nigel Armino en Lynn van der Meer af naar het Oostenrijkse Dornbirn voor de Europese Jeugdcup Lead.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?