ACTUEEL - HOME

rss

Vier Nederlanders in finales Zwitsers kampioenschap IJsklimmen

16 januari 2017 01:00:00 Vier Nederlanders in finales Zwitsers kampioenschap IJsklimmen

In het Zwitserse Saas Fee deden afgelopen weekend vier Nederlanders mee aan het Open Zwitserse kampioenschap. Marianne van der Steen, Dennis van Hoek, Line van den Berg en Frank de Haan wisten zich alle vier te plaatsen voor de finale en eindigden uiteindelijk als 3e, 4e, 6e en 11e.

Lees meer

Nationale bouldercompetitie van start met Boulder 1

13 januari 2017 01:00:00 Nationale bouldercompetitie van start met Boulder 1

De nationale bouldercompetitie wordt komend weekend op zondag 15 januari afgetrapt bij Cube in Enschede. Zoals je gewend bent, bestaat de competitie uit vier nationale wedstrijden, met afsluitend het nationaal boulderkampioenschap op zaterdag 8 juli in Amsterdam.

Lees meer

Vier Nederlanders naar Open Zwitsers kampioenschap ijsklimmen

12 januari 2017 01:00:00 Vier Nederlanders naar Open Zwitsers kampioenschap ijsklimmen

Na de opening van het ijsklimseizoen tijdens het Petzl NK IJsklimmen op 17 december 2016, start voor de Nederlandse ijsklimmers nu ook het internationale seizoen. Aanstaande zaterdag 14 januari nemen vier ijsklimmers deel aan het Open Zwitsers kampioenschap in Saas Fee.

Lees meer

Vergunning verbouwing Tukhut aangevraagd

11 januari 2017 01:00:00 Vergunning verbouwing Tukhut aangevraagd

Komend jaar wordt de Tukhut, de NKBV-berghut in de Belgische Ardennen, verbouwd. Afgelopen dinsdag 10 januari is de vergunning aangevraagd bij de gemeente. Architect Laurane van Maine & Ma Architectes nam met Henk Baan, Ton Gerards en Reinier Rijke van de Tukhut verbouwingscommissie de laatste details door, waarna de aanvraag werd ingediend.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?