ACTUEEL - HOME

rss

Dit kun je als klimmer doen om te helpen voorkomen dat Ettringen sluit

12 juli 2018 15:31:37 Dit kun je als klimmer doen om te helpen voorkomen dat Ettringen sluit

Wie denkt aan spleetklimmen in de buurt van Nederland, denkt aan Ettringen. Al jaren komen hier spleetklimspecialisten en klimmers die deze technieken willen leren naar de gladde rotsen. Ook de NKBV Expeditie Academie is hier regelmatig te vinden.

Lees meer

Sportzomer Nederlands Team Sportklimmen

11 juli 2018 01:00:00 Sportzomer Nederlands Team Sportklimmen

Al sinds april zijn ze al te zien tijdens de internationale klimwedstrijden, en ook nu de zomerperiode is aangebroken, moet het Nederlands Team Sportklimmen aan de bak. Zo maakte de vorig jaar geblesseerde Nikki van Bergen afgelopen weekend haar rentree tijdens de World Cup Lead in Villars. Ook Jorg Verhoeven, die herstellend was van een blessure, hing aan de Franse wand.

Lees meer

Flatlander Cup op 8 en 9 september

10 juli 2018 01:00:00 Flatlander Cup op 8 en 9 september

Op zaterdag 8 en zondag 9 september keert de Flatlander Cup in Arnhem terug. De NKBV ondersteunt de International Youth Competition van Mountain Network. Dit jaar is naast de discipline lead het onderdeel boulder aan de wedstrijd toegevoegd. De leadwedstrijd vindt plaats in de klimhal, en in de naastgelegen hal Rijnboulder wordt het boulderonderdeel geklommen.

Lees meer

Vera Zijlstra en Don van Laere Nederlands kampioenen boulder

07 juli 2018 01:00:00 Vera Zijlstra en Don van Laere Nederlands kampioenen boulder

Op het NK Boulder 2018 hebben viervoudig kampioene Vera Zijlstra uit Oosterhout en Jong Oranje klimmer Don van Laere uit Leidschendam de titel veroverd.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?