TUKHUT

Slechts 40 km ten zuiden van Luik kunt je de sfeer van een echte berghut beleven!

In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV: De Tukhut. De Tukhut is een ideaal uitgangspunt voor wandelaars, mountainbikers en klimmers, om te trainen of om er even lekker helemaal tussenuit te zijn.

Bij aankomst word je welkom geheten door de patron, een NKBV-vrijwilliger die de hut beheert en je aan de bar kan voorzien van een drankje. Aan de bar kun je ook de ruim twintig routebeschrijvingen inzien van rondwandelingen die je naar de mooiste plekken in de omgeving leiden.

De hut beschikt over een goed uitgeruste keuken waar je een eigen maaltijd kunt bereiden, maar je kunt natuurlijk ook uit eten in één van de restaurants in de buurt. Er zijn 44 bedden verdeeld over vier kamers. NKBV-leden kunnen van de Tukhut gebruik maken tegen een zeer laag tarief.

Reserveren

  • Als NKBV-lid mag je maximaal 4 niet-leden als gast meenemen

  • De Tukhut is geopend in het weekend en in de vakantie. Een minimale reservering van twee nachten geldt voor lange weekenden als Goede vrijdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

Prijslijst

  Prijs
NKBV-lid tot 18 jaar € 4,00
NKBV-lid 18 jaar en ouder € 7,00
Niet-lid tot 18 jaar € 8,00
Niet-lid 18 jaar en ouder € 15,00
Annuleringskosten p.p.p.n.*     € 1,50   

* Bij annulering minimaal 1 week voor het betreffende weekend wordt 1,50 euro per persoon per nacht in rekening gebracht. Bij annulering na die tijd bent u helaas het volledige bedrag verschuldigd.

> Kijk voor meer informatie en reserveringen op Tukhut.nl

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?