TOPSPORT PARTNERS

Axis

Axis Round Edges is leverancier van klimgrepen. Axis klimgrepen en klimwanden zijn ontworpen en geproduceerd door Frank Bogerman uit Rotterdam. Alle grepen hebben een typisch Axis ontwerp: vriendelijk voor je vingers en zeer goed geproduceerd, ideaal voor lange, intense en aangename trainingen.

Axis klimwanden zijn ontworpen voor verschillende soorten klimmers. Beginnende klimmers of kinderen hebben een ander klimwand nodig dan ervaren en professionele klimmers op zoek naar een perfecte trainingsfaciliteit.

Vertigo

Vertigo Climbing Structures & Equipment BV is opgericht in 1996 door een aantal enthousiaste klimmers. Voor deze tijd werden door de oprichters ook al klimwanden gebouwd, en grepen gemaakt. Sommige in eigen beheer, andere bij bedrijven.

 

Lotto

De Lotto is een stichting zonder winstoogmerk die 50 jaar geleden is opgericht om de sport te financieren. Alle sportbonden profiteren sinds die tijd van de Lotto-gelden via de sportkoepel NOC*NSF. Van de Lotto inkomsten gaat 70% naar de sport, de rest gaat naar goede doelen op het gebied van welzijn, cultuur en gezondheid. Speel je Lotto, dan steun je de sport!

The North Face

Met een financiële bijdrage helpt The North Face ons met de ontwikkeling van de sport en de verdere groei van het aantal leden. Daarnaast draagt dit partnership bij aan de professionele uitstraling van onze vereniging. Bovendien voorziet The North Face onder andere de leden van het Nederlands sportklimteam, het Nederlands ijsklimteam en de NKBV Expeditie Academie van een nieuwe garderobe.

Nationale Trainingscentra

Monk bouldergym

Monk bouldergym opende de eerste boulderhal van Nederland in Eindhoven en werd direct geoptimaliseert voor het Nederlands Team Sportklimmen. Hiermee is het de trainingslocatie bij uitstek voor de boulder selectie van het Nederlands Team Sportklimmen.

Neoliet

Neoliet is opgericht in 1992 door zevenvoudig Nederlands Kampioen Erik Jacobs. Neoliet is uitgegroeid tot een bedrijf met zes grote professionele klimcentra in Nederland en Duitsland met in totaal circa 14.000 m2 klimoppervlak en 1.700 routes.

Mountain Network

Mountain Network staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft vijf klimhallen in Nederland, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen (nabij Dinant) en in de Franse Alpen (Mont Blanc, Chamonix). Mountain Network verzorgt niet alleen klim- en bergsportactiviteiten, groepsarrangementen en cursussen op de eigen locaties, maar bouwt ook klimwanden, levert klimmaterialen en organiseert bergexpedities naar aansprekende bergtoppen over de gehele wereld. 

Sterk

Boulderhal Sterk heeft ruim 500m2 boulderwand met 12 circuits. De 12 circuits hebben voor ieder niveau wat te boulderen, van makkelijk tot moeilijk. Naast de circuits zijn er ook uitgebreide trainingsfaciliteiten speciaal voor de boulderaars die écht Sterk willen worden. Er is onder andere een trainingswand, stokjesbord, campusbord en vingerborden.

Delfts Bleau

De naam Delfts Bleau is afgeleid van Fontainebleau, het bouldermekka van de wereld. Voor deze naam is gekozen omdat er in Bouldercentrum Delfts Bleau, net als in Fontainebleau, mogelijkheden voor iedereen zijn. Of je nu beginner of topboulderaar bent, in alle gevallen zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te kunnen boulderen.

Interesse in een samenwerking met de NKBV of adverteren? Neem contact op met sponsormanager Patrick Baars (patrick.baars@nkbv.nl)

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?