ACTUEEL - DE NKBV

rss

European Outdoor Film Tour 18/19 in oktober in Nederland

14 augustus 2018 01:00:00 European Outdoor Film Tour 18/19 in oktober in Nederland

Van 10 t/m 30 oktober is de European Outdoor Film Tour weer in Nederland. Het extreme outdoor filmfestival doet dit jaar veertien steden aan. De spectaculaire films die vertoond worden gaan o.a. over alpien klimmen, rotsklimmen,  mountainbiken, rolschaatsen, en paragliden. Goed voor 120 minuten aan actie. Check hier de teaser!

Lees meer

Alleen met de klimjaarkaart toegang tot Belgische klimgebieden

02 augustus 2018 01:00:00 Alleen met de klimjaarkaart toegang tot Belgische klimgebieden

In tegenstelling tot andere Europese landen, liggen de klimgebieden in België vrijwel altijd op privéterrein. Als NKBV-lid kun je toegang krijgen tot deze gebieden door een klimjaarkaart te kopen. Met die klimjaarkaart ondersteun je het onderhoud van de rotsmassieven.

Lees meer

Lynn van der Meer en Don van Laere naar WJK Moskou

01 augustus 2018 01:00:00 Lynn van der Meer en Don van Laere naar WJK Moskou

Volgende week vinden in Moskou de wereldkampioenschappen Lead, Speed en Boulder voor de jeugd plaats. Ook een delegatie van Jong Oranje reist af naar Rusland. Lynn van der Meer komt uit in de discipline Lead bij de Junioren, Don van Laere neemt de Boulder Junioren voor zijn rekening. Julia Meijer en Paul Brand hadden zich ook voor het kampioenschap geplaatst, maar kunnen door omstandigheden niet deelnemen.

Lees meer

De Nationale Leadcompetitie met extra klimmeters vanaf 6b

26 juli 2018 15:32:59 De Nationale Leadcompetitie met extra klimmeters vanaf 6b

Jaarlijks organiseert de NKBV vier landelijke boulderwedstrijden en vier landelijke leadwedstrijden. Beide competities kunnen leiden tot kwalificatie voor het NK. Het aantal aanmeldingen voor de leadcompetitie blijft iets achter ten opzichte van die voor de bouldercompetitie. We hebben het format van de wedstrijden daarom aangepast naar een wedstrijd met een iets lager instapniveau waarin je ook lekker veel kunt klimmen.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?