Tukhut dit weekend gesloten

21 Juni 2018 13:16:56

Mocht je plannen hebben dit weekend (22 t/m 24 juni) naar de Tukhut te komen in de Ardennen, dan moeten we je helaas teleurstellen. De Tukhut is dit weekend  helaas gesloten.

Na dit weekend ben je weer van harte welkom in de Tukhut. 

In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV: Dé Tukhut. De Tukhut is een ideaal uitgangspunt voor wandelaars, mountainbikers en klimmers, om te trainen of om er even lekker helemaal tussenuit te zijn.

Bij aankomst word je welkom geheten door de patron. De patron is een vrijwilliger die de hut beheert en jou tevens aan de bar kan voorzien van een drankje. Aan de bar kun je ook de ruim twintig routebeschrijvingen inzien van rondwandelingen die je naar de mooiste plekken in de omgeving leiden.

De hut beschikt over een goed uitgeruste keuken waar je een eigen maaltijd kunt bereiden, maar je kunt natuurlijk ook uit eten in één van de restaurants in de buurt. Er zijn 44 bedden verdeeld over vier kamers. NKBV leden kunnen van de Tukhut gebruik maken tegen een zeer laag tarief. Zij kunnen tevens één introducé meenemen. Inmiddels kan je in de Tukhut ook gebruik maken van gratis wifi

Prijslijst

  Prijs
NKBV-lid tot 18 jaar € 4,00
NKBV-lid 18 jaar en ouder € 7,00
Niet-lid tot 18 jaar € 8,00
Niet-lid 18 jaar en ouder € 15,00


Meer informatie over de Tukhut.

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?