Gezocht: Franssprekende projectmedewerker voor de Tukhut verbouwing

26 April 2016 08:18:48

Dit najaar starten we met de verbouwing van NKBV-berghut in de Ardennen. Deze krijgt een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam. Inmiddels zijn we in gesprek met gemeente en aannemer. Om de communicatie tussen ons en deze partijen vloeiend te laten verlopen, zijn we op zoek naar een vrijwilliger met Franstalige kennis in zowel woord als geschrift. Lijkt het je leuk om met je talenkennis een steentje bij te dragen aan de verbouwing?

Projectteam
Je wordt volledig onderdeel van het projectteam dat zorg draagt voor de verbouwing van de hut. Het projectteam bestaat uit 4 leden en wordt aangestuurd vanuit het NKBV-bureau. Het team komt ongeveer eens in de 6 weken bij elkaar, overige communicatie is via mail/tel.

Belangrijk is dat je vloeiend Frans spreekt en schrijft omdat je verantwoordelijk zal zijn voor de communicatie met derden. Daarnaast ondersteun je de overige projectleden  waar nodig.

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om op projectmatige basis mee te helpen aan de vernieuwing van de hut. Kennis van verbouwen is een pre, maar niet noodzakelijk. Lijkt het je leuk om hier aan mee te helpen of heb je vragen, stuur dan een mailtje naar reinier.rijke@nkbv.nl.


Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?