CEAT ACTIVITEITEN

De NKBV Commissie Expedities & Alpiene Topsport (CEAT) ondersteunt ervaren alpinisten, expeditiegangers en mensen met de ambities om zich op deze terreinen te ontwikkelen. De CEAT is verantwoordelijk voor de uitvoering van het NKBV-beleid over de outdoor topsport. Hieronder vallen onder andere expedities met een (voor Nederlanders) fris en vernieuwend karakter, (hoog)alpiene beklimmingen, en de meer avontuurlijke multipitch routes in rots en ijs op eigen zekeringen. 

Meetings
De NKBV wil graag de contacten tussen Nederlandse klimmers versterken. Zijn multipitch routes, alpiene beklimmingen en expedities jouw ding? Dan ben je van harte welkom bij de meets van de CEAT. Denk niet dat je een oude rot moet zijn - vooral jonge klimmers op die wel de rotsklimervaring hebben, maar onvoldoende klimpartners hebben, of die opzien tegen het nemen van de stap om zelfstandig de bergen in te gaan worden zijn van harte welkom.

Er worden dit jaar meerdere CEAT Meets georganiseerd voor zelfstandige klimmers die zelf hun klimmaatjes kunnen regelen. 

  • CEAT Meet 2018 in Ettringen op 15 en 16 september.
    De Meet in Ettringen is bedoeld voor enthousiaste alpinisten en rotsklimmers die het leuk vinden om onder gelijkgestemden te zijn. De Meet is voor zowel ervaren alpiene rotten als voor jonge gemotiveerde klimmers. Tijdens de Meet zijn ervaren alpinisten aanwezig waar je tips voor routes van kunt krijgen. Voor de duidelijkheid: De Meet is niet bedoeld als cursus of opleiding - je bent voor de volle 100% voor je eigen activiteiten verantwoordelijk. 

    Aan het begin van de week wordt een barbeque georganiseerd. Je moet je wel zelf aanmelden op de camping en je eigen overnachtingen betalen. Zin om te komen? Meld je dan aan via deze link: aanmeldformulier CEAT Meet Ettringen

Sjors Verbrugge klimt de laatste lengte van Phoebus in de Verdon. Foto: Wim Sijbers. 


Vragen over alpiene topspot en expedities?

Je kunt je vraag via de mail stellen: ceat@nkbv.nl. Voor vragen over uitleen uit het het materiaaldepot en expeditieondersteuning verwijzen we naar de pagina's elders op de site. De CEAT kent de volgende leden:

  • Court Haegens - voorzitter & penningmeester
  • Niek de Jonge - lid & coördinator website/Hoogtelijn 
  • Bas Visscher - lid
  • Maaike Braat - lid
  • Robert Eckhardt - lid

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?