CEAT Meet in Ettringen 15 en 16 september

30 Juli 2018 15:22:17

De Commissie Expedities Alpiene Topsport (CEAT) van de NKBV organiseert een Meet weekend op zaterdag 15 en zondag 16 september in het Duitse Ettringen. De Meet is bedoeld voor enthousiaste alpinisten en rotsklimmers die vooral veel met elkaar willen klimmen.

Voor jong en oud
Dus ben jij geïnteresseerd in het alpinisme, ijsklimmen, expedities en avontuurlijk rotsklimmen en vind je het leuk om een weekend lang kennis uit te wisselen? De Meet is voor zowel ervaren alpiene rotten als voor jonge gemotiveerde klimmers.   


CEAT Meet in Ettringen. Foto: Commissie Expedities Alpiene Topsport (CEAT)

Het is belangrijk dat je zelfstandig, veilig en soepel 6a kunt klimmen en ervaring hebt met het plaatsen van eigen zekeringen. Daarnaast heb je al alpiene ervaring of ben je een goede rotsklimmer die meer met alpinisme wil doen. In het weekend leer je van je klimmaatjes, dus er worden geen georganiseerde instructies gegeven. 

Barbecue
En om het weekend nog leuker te maken organiseert CEAT een barbecue. Je kunt je dieetwensen aangeven op het aanmeldformulier. Dus zet zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 alvast in je agenda. Verzamelen is 10.00 uur op de parkeerplaats bij de Grosse Wand. Meld je nu hier aan. 

Bekijk hier meer CEAT activiteiten of check Facebook voor meer informatie.

Names CEAT en de NKBV kijken we uit naar je aanmelding!

Terug naar het overzicht
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?