Agenda

Voorjaarscursus Outdoorklimmen

7 april 2018 t/m 10 juni 2018 door Regio Noord-Holland Voorjaarscursus Outdoorklimmen

We starten op 7 april met de voorjaarscursus Outdoorklimmen. Het doel van deze cursus is iedereen kennis te laten maken met outdoorklimmen en je huidige niveau en vaardigheden te verbeteren. Je kunt deelnemen als beginner zonder ervaring, maar ook als je al buiten geklommen hebt en meer ervaring wilt opdoen en nieuwe technieken wilt leren.

 

Bezoek regiowebsite

Klimweekend Freyr

25 mei 2018 t/m 27 mei 2018 door Regio Rivierenland Klimweekend Freyr

We gaan klimmen in de rotsen Freyr.

Overnachting is op het bivakveld boven de rotsen. We verzamelen vrijdagavond op het bivakveld.

Bezoek regiowebsite

Jeugdklimmen Castricum 2018

27 mei 2018 door Regio Noord-Holland Jeugdklimmen Castricum 2018

Kom je ook klimmen bij Multisportpark Berg en Bal in Castricum. Leer de fijne kneepjes van het klimmen en veilig zekeren. Zodat je als klimbuddies volledig op elkaar kunt rekenen. We zorgen voor de nodige uitdaging. En bij het goed volbrengen van de cursus ontvang je een officieel klimvaardigheidsbewijs.

 

Bezoek regiowebsite

Wandeldag mei

27 mei 2018 door Regio Amsterdam Wandeldag mei

We gaan een wandeling door “Het Groene Hart” van Nederland maken. We starten in Breukelen en we lopen naar Woerden een totale afstand van 22,4 km (er zijn wel mogelijkheden om in te korten aan het eind). 

We lopen eerst naar het westen. Na een kleine 3 kilometer gaan we de graskades op om via het dorp Kockengen, Boerderij Hazenveld naar restaurant Kort-Jak (11 km) te lopen. Na de koffie gaan we bij de Breudijk langs de oevers van een meer lopen en komen zo in Harmelen. In Harmelen volgen we de Hollandsche Kade en de Potterskade. Deze volgen we tot in Woerden tot de Oliebollenkraam Fam, Kers. Vaanf dit punt is het nog aam een klein stukje naar het station dan wel naar het historische stadscentrum.

De totale afstand van de wandeling is 22,4 km naar het station en een kleine 23 km naar het historische stadscentrum.

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?