Agenda

Boulder 1, Breda

17 maart 2018 Boulder 1, Breda

Op 17 maart vindt de eerste wedstrijd in de nationale bouldercompetitie plaats bij Boulderhal Bruut in Breda.

Bekijk het wedstrijdprogramma en schrijf je in via het Wedstrijd Administratie Systeem.

Lees meer

Klimweekend Hotton & Sy vrijklimmen en onder begeleiding

17 maart 2018 t/m 18 maart 2018 door Regio Midden-Brabant Klimweekend Hotton & Sy vrijklimmen en onder begeleiding

Tijdens dit weekend gaan we naar de klimgebieden van Hotton en Sy. Tijdens dit weekend kun je zelfstandig klimmen of mee gaan onder begeleiding.

Datum: 17 en 18 maart 2018
Locatie: Hotton en Sy
Type: Vrij/Begeleidingsweekend
Inschrijven tot: 11 maart 2018
Contact persoonSjoerd van Mil

Let op! Er wordt op dit weekend geen cursus gegeven. Wel zullen er instructeurs aanwezig zijn voor begeleiding van de klimmers die niet zelfstandig kunnen buiten klimmen of hun cursus nog niet afgerond hebben, dit soort weekenden zijn erg goed om te oefenen voor je klimexamen.

 

Bezoek regiowebsite

Rondom In den Bockenreyder

17 maart 2018 door Zwerftochten Rondom In den Bockenreyder

Ge zed welkom! Op z’n Brabants. Da gadde weete op di ommeke bij dn Belse grens. Deze rondwandeling van ca. 28 km vanaf bushalte Hoogeinde (ten zuiden van Tilburg) doorkruist en volgt drie Brabantse beekdalen en die deels nog vanouds natuurlijk meanderen (zoals De Reusel) en deels heringerichte nieuwe meanders en natte natuur laten zien. We verkennen de Hunse Bergen, komen langs grote vennen als De Flaes met zijn uitkijktoren en gaan door het oeroude bos van de Herdgang en landgoed De Utrecht. Natuurlijk doen we de herberg ‘In d’n Bockenreyder ‘ ook aan. Dit bijzondere café (dik 80 jaor met vergunning, en daarvoor een ‘stille knip’) ligt midden in de Brabantse bossen en handhaaft dialect en ouderwetsigheid.

Het ven De Fleas, foto Saskia Onnink (c)

Bezoek regiowebsite

Vrijklimweekend

17 maart 2018 t/m 18 maart 2018 door Regio Amsterdam Vrijklimweekend

Van maart tot en met november organiseert de NKBV Amsterdam vrijklimweekenden, voornamelijk in de Belgische Ardennen. Klimweekenden voor klimmers die de technieken beheersen zoals horen bij de cursus "Outdoor Rotsklimmen" Kan je zelfstandig klimmen (klimvaardigheidsbewijs OV) of heb je de cursus OV gevolgd en wil je het KVB-OV gaan halen (of heb je en gelijke ervaring) dan kan je je opgeven voor dit vrij klimweekend. Ook klimmers met een klimvaardigheidsbewijs "Outdoor voorklimmen" mogen mee om zelfstandig te klimmen.

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?