ACTUEEL - ALPINISME

rss

Bas Visscher, Ruud Rotte, Danny Schoch en Menno Schokker op expeditie naar Pakistan

01 juni 2018 01:00:00 Bas Visscher, Ruud Rotte, Danny Schoch en Menno Schokker op expeditie naar Pakistan

Op 3 juni 2018 vertrekken Bas, Ruud, Danny en Menno naar het Hindu Raj gebergte in Noord-Pakistan voor een expeditie van 5 weken.  Hun doel is om nog onbekende routes te beklimmen. Het Hindu Raj gebergte ligt tussen de Hindu Kush en de Karakoram.

Lees meer

Extra dik Hoogtelijn zomernummer

31 mei 2018 01:00:00 Extra dik Hoogtelijn zomernummer

Met 100 pagina’s een extra dikke zomereditie van Hoogtelijn, vol inspiratie voor je bergsportvakantie. Vooral voor de wandelaars is er dit keer een ruim aanbod aan reportages. Voornamelijk in de Alpen, maar ook met uitstapjes naar Duitsland, Albanië, Zweden en, verder weg, het kleurrijke Ladakh. 

Lees meer

NKBV.nl vernieuwt

28 mei 2018 15:27:49 NKBV.nl vernieuwt

Er komen grote veranderingen aan voor deze website! Komende zomer vernieuwen we nkbv.nl naar een website die voor zowel mobiele gebruikers als desktop, beginner en ervaren, jong en oud en alles wat daar tussenin zit eenvoudig te gebruiken is.

Lees meer

Niek de Jonge en Roeland van Oss op expeditie naar Alaska

07 mei 2018 01:00:00 Niek de Jonge en Roeland van Oss op expeditie naar Alaska

Vandaag, op 7 mei 2018 vertrekken Niek de Jonge en Roeland van Oss naar Alaska voor een expeditie naar de 5.304 meter hoge Mount Foraker. Vanaf de Kahiltna gletsjer, waar het duo het basiskamp opslaat, wachten ze mooi weer af om de graat Infinite Spur te beklimmen. Voor zover bekend is deze graat niet eerder door een Nederlander beklommen.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?