VERZEKERING>> Ik word lid en sluit direct mijn reisverzekering af.


>> Ik ben al lid en wil mijn reisverzekering of die van een gezinslid direct afsluiten.

>> Bekijk hier de polisvoorwaarden.

Ga je deze zomer de bergen in? Check dan nog even goed of je wel voldoende verzekerd bent. Veel Nederlanders realiseren zich niet dat ze tijdens een bergwandeling vaak onverzekerd zijn, omdat hun reisverzekering geen bergwandeltochten op ongebaande paden dekt. Zodra ze de aangelegde Wanderweg verruilen voor een Bergwanderweg, is er geen garantie meer dat dit pad ook gebaand en goed onderhouden is.

Ga je op zo'n Bergwanderweg onverhoopt door je enkel waardoor je niet meer verder kunt? Dan is de rekening van de helikoptervlucht als het even tegenzit voor jou. Kom niet voor verrassingen te staan en sluit jouw NKBV-reisverzekering nu nog af:

  • Slechts €28,- (aangepaste premie voor kinderen)
  • Uitgebreide bergsportdekking, o.a. wandelen buiten de paden en off-piste skiën/boarden (*ook duiken is gedekt)
  • Werelddekking
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Verlenging mogelijk bij langdurige reizen
  • Dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen


Voordelige reisverzekering

De NKBV vindt dat haar bijna 58.000 leden zelfstandig tochten moeten kunnen maken, ook als die buiten de uitgezette paden gaan. Daarom biedt de NKBV voor maar € 28,- euro per jaar een reisverzekering met bergsportdekking aan. Deze dekt bergwandelen en (winter)bergsport in alle soorten terrein. Ook als je hierbij het pad verlaat om foto’s te maken bij een sneeuwveld of waterval.

Informatie en afsluiten

Alleen NKBV-leden kunnen de verzekering afsluiten. Hier vind je informatie over het afsluiten van de verzekering inclusief het lidmaatschap en informatie over het afsluiten van de verzekering als bestaand NKBV-lid.

De NKBV biedt ook een annuleringsverzekering

Natuurlijk ga je er niet van uit, dat een door jou geboekte reis moet worden geannuleerd of voortijdig moet worden afgebroken. Als zich onverhoopt toch iets voordoet, zijn de kosten voor het annuleren van je vakantie met de doorlopende NKBV-annuleringsverzekering goed gedekt. Meer informatie over de verzekering vind je hierboven onder het navigatie-item 'annuleringsverzekering'.  


De reis- en annuleringsverzekering is tot stand gebracht via bemiddeling van onze verzekeringsmakelaar Mercer.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?