VERZEKERINGAls bergwandelaar of alpinist blijf je niet altijd op de uitgezette paden. Je verruilt de aangelegde 'wanderweg' voor een (gemarkeerde) 'bergwanderweg' en er is geen garantie meer dat dit pad gebaand is en goed onderhouden. Helaas stopt de dekking van de meeste reisverzekeringen vaak daar waar jouw avontuur begint. De NKBV vindt dat haar leden de mogelijkheid moeten hebben om avontuurlijke tochten te maken die ook buiten de gebaande gaan.

Let op! 

Ook de reisverzekering kun je voor de resterende periode van 2016 (1 oktober - 31 december) goedkoop afsluiten.
De premie voor iedereen vanaf 12 jaar is voor deze periode verlaagd naar 15 euro. 


Het hele jaar door verzekerd

Voor slechts €29,75 per kalenderjaar biedt de NKBV een reisverzekering aan die het hele jaar door, naast de normale dekking, ook ongevallen buiten de paden en pistes dekt. Opsporing, redding en repatriëring worden vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Of je nu met of zonder begeleiding op pad gaat. Welke bergsportactiviteit je ook beoefent: binnen, buiten, in klimhallen, het is met deze unieke reisverzekering gedekt.

  • Slechts €29,75 (aangepaste premie voor kinderen)
  • Uitgebreide bergsportdekking, off-piste skiën/boarden bij alle lawinewaarschuwingen en met of zonder begeleiding (*ook duiken is gedekt)
  • Werelddekking
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Verlenging mogelijk bij langdurige reizen
  • Dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen

Verzekering voor leden
Om de verzekering af te sluiten moet je NKBV-lid zijn. Voor maar € 51,50 per kalenderjaar ben je al lid. Lees alles over de voordelen van het NKBV-lidmaatschap en meld je direct aan. In het aanmeldformulier is de optie opgenomen om ook de NKBV-reisverzekering af te sluiten.

Ook voor minder actieve vakanties
Lig je tijdens je vakantie liever op het strand met een boek? Dan is deze verzekering ook zeer compleet. Met dekking van reisbagage, ongevallen, geneeskundige kosten, wettelijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Heb je vragen over wat de verzekering wel of niet dekt? Neem een kijkje bij de Veelgestelde Vragen.

Wijzigen of opzeggen
Wil je je reisverzekering wijzigen of opzeggen? Dat kan via MijnNKBV.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?