VERZEKERING

Als avontuurlijke skiër, berg- of buitensporter blijf je niet altijd op de uitgezette paden of pistes. Helaas stopt de dekking van een normale reisverzekering vaak dáár waar jouw avontuur begint. Wij vinden dat onze leden de mogelijkheid moeten hebben om avontuurlijke tochten te maken die buiten de begaande paden gaan. Met een goede voorbereiding én een goede verzekering. Daarom bieden wij een reisverzekering aan, die naast de normale dekking ook ongevallen buiten de pistes en paden dekt.

Deze reisverzekering dekt ook opsporing, redding (door helikopter of reddingsteam) en repatriëring. En omdat we hem voor tienduizenden NKBV-leden tegelijk afsluiten, is de premie lekker laag. Als NKBV-lid sluit je de reisverzekering voor slechts €26,50 af.

Informatie en afsluiten
Ben je al NKBV-lid? Sluit dan nu je verzekering af via MijnNKBV.
Ben je nog geen NKBV-lid? Word dan nu lid en sluit direct je verzekering af.
Meer informatie over de verzekering vind je hierboven onder het navigatie item 'reisverzekering'.  

Goed voorbereid off-piste

Als je de geprepareerde pistes verlaat kom je in een prachtige maar ongecontroleerde omgeving. Lawinekennis, reddingstechnieken, een goede uitrusting en ervaring zijn essentieel. Ga dus niet onvoorbereid off-piste. Volg een cursus toerskiën of sneeuwschoenwandelen. Of doe ervaring op onder leiding van een UIAGM berggids. 
Houd je kennis op peil door het volgen van lawinekunde workshops en... laat je niet ondersneeuwen!


Annuleringsverzekering

Natuurlijk ga je er niet van uit, dat een door jou geboekte reis moet worden geannuleerd of voortijdig moet worden afgebroken. Als zich onverhoopt toch iets voordoet, zijn de kosten voor het annuleren van je vakantie met de doorlopende NKBV-annuleringsverzekering goed gedekt.


De reis- en annuleringsverzekering is tot stand gebracht via bemiddeling van onze verzekeringsmakelaar Mercer B.V.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?