VERZEKERING>> Ik word lid en sluit direct mijn reisverzekering af.


>> Ik ben al lid en wil mijn reisverzekering of die van een gezinslid direct afsluiten.

>> Bekijk hier de polisvoorwaarden.

Als (toer)skiër, snowboarder of sneeuwschoenwandelaar blijf je niet altijd op de uitgezette pistes. Helaas stopt de dekking van de meeste reisverzekeringen vaak daar waar jouw avontuur begint. De NKBV vindt dat haar leden de mogelijkheid moeten hebben om avontuurlijke tochten te maken die ook off-piste gaan.

Off-piste verzekerd
Voor slechts €28,- per jaar biedt de NKBV een reisverzekering aan die, naast de normale dekking, ook ongevallen buiten de pistes en paden dekt. Opsporing, redding en repatriëring worden vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Of je nu met of zonder begeleiding op pad gaat.

  • Slechts €28,- (aangepaste premie voor kinderen)
  • Uitgebreide bergsportdekking, o.a. wandelen buiten de paden en off-piste skiën/boarden (*ook duiken is gedekt)
  • Werelddekking
  • NKBV Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Verlenging mogelijk bij langdurige reizen
  • Dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen


Voordelige reisverzekering

De NKBV vindt dat haar bijna 58.000 leden zelfstandig tochten moeten kunnen maken, ook als die buiten de piste gaan. Daarom biedt de NKBV voor maar € 28,- euro per jaar een reisverzekering met bergsportdekking aan. Deze dekt bergwandelen en (winter)bergsport in alle soorten terrein. Ook als je hierbij off-piste gaat.

Informatie en afsluiten

Alleen NKBV-leden kunnen de verzekering afsluiten. Hier vind je informatie over het afsluiten van de verzekering inclusief het lidmaatschap en informatie over het afsluiten van de verzekering als bestaand NKBV-lid.

De NKBV biedt ook een annuleringsverzekering

Natuurlijk ga je er niet van uit, dat een door jou geboekte reis moet worden geannuleerd of voortijdig moet worden afgebroken. Als zich onverhoopt toch iets voordoet, zijn de kosten voor het annuleren van je vakantie met de doorlopende NKBV-annuleringsverzekering goed gedekt. Meer informatie over de verzekering vind je hierboven onder het navigatie-item 'annuleringsverzekering'.  


De reis- en annuleringsverzekering is tot stand gebracht via bemiddeling van onze verzekeringsmakelaar Mercer.

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?