Agenda

Jeugdklimmen Hoorn - laatste keer

29 november 2014 Jeugdklimmen Hoorn - laatste keer

Op deze dag gaan we voor de laatste keer met de jeugd in Hoorn klimmen. Helaas hebben wij als vereniging niet meer de capaciteiten om de jeugd op deze locatie maandelijks te kunnen laten klimmen. Op onze andere 3 locaties in Alkmaar, Castricum en Haarlem is iedereen meer dan welkom. We maken er op deze dag in ieder geval nog een feestje van en hopen op een grote opkomst. Kom jij ook?

Bezoek regiowebsite

Jeugdklimmen Alkmaar

30 november 2014 Jeugdklimmen Alkmaar

Er wordt weer geklommen door de jeugd in Alkmaar bij Het Klimcentrum. Spelenderwijs leren kinderen vanaf 7 jaar* de fijne kneepjes. Niet alleen leren klimmen, maar vooral ook veilig leren zekeren komt aan bod. Zodat je als klimbuddies volledig op elkaar kunt rekenen. We zorgen voor de nodige uitdaging door verschillende spelletjes en kleine wedstrijdjes. En bij het goed volbrengen van de cursus ontvang je een officieel klimvaardigheidsbewijs.

Bezoek regiowebsite

Drytool weekend

6 december 2014 t/m 7 december 2014

Drytool weekend in Monte Cervino Bergschenhoek.

Klik hier voor een verslag van 2013.

Inschrijven via wedstrijden.nkbv.nl 

Lees meer

Bivakweekend

12 december 2014 t/m 14 december 2014 Bivakweekend

Deze bivaktocht is een tweedaagse wandel trektocht in de Belgische Ardennen met volle bepakking over een afstand van 50 a 60 km met overnachtingen in de natuur. Vertrek vrijdagavond en einde zondagmiddag. 

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?