Agenda

Cursus Outdoorklimmen najaar

20 september 2014 t/m 10 november 2014

We starten op 20 september met de cursus Outdoorklimmen. Het doel van deze cursus is iedereen kennis te laten maken met outdoorklimmen en je huidige niveau en vaardigheden te verbeteren. Je kunt deelnemen als je jezelf nog een beginner vindt, maar ook als je al buiten geklommen hebt en meer ervaring wilt opdoen en nieuwe technieken wilt leren.

 

Bezoek regio website

NK Vertical KM - Skyrunning

25 oktober 2014 NK Vertical KM - Skyrunning

Op 25 oktober 2014 vindt in Fully de tweede editie van het NK Vertical KM plaats. Dit Nationale Kampioenschap is onderdeel van de KM Vertical de Fully. Tijdens deze wedstrijd moeten er zo snel mogelijk 1000 hoogtemeters gemaakt worden op een parcour wat slechts 1920 meter lang is.

De inschrijving voor de wedstrijd start op 1 september met 500 beschikbare startplaatsen. Normaal gesproken is de wedstrijd binnen een dag vol!

Meer informatie volgt. Voor vragen kan je mailen naar wedstrijden@nkbv.nl.

Lees hier over het NK Vertical KM 2013.

Lees meer

Lead Climb-off in Mountain Network Nieuwegein

2 november 2014

Lead Climb-off in Mountain Network Nieuwegein.

Klik hier voor meer informatie over nationale competitie wedstrijden.

Inschrijven via wedstrijden.nkbv.nl

Lees meer

Freeride filmfestival

7 november 2014 Freeride  filmfestival

Kom op vrijdag 7 november naar Pathé Tuschinski Amsterdam voor het wePowder Freeride Film Festival. Een dag met workshops over lawineveiligheid, het weer in de bergen, EHBBO en videografie, en uiteraard de beste freeride films over diepe poeder, geweldige afdalingen en exotische locaties.

Lees meer

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?