Agenda

Oud + Nieuwtocht langs de Hermannsweg, Teutoburgerwoud

31 december 2014 t/m 4 januari 2015 Oud + Nieuwtocht langs de Hermannsweg, Teutoburgerwoud

Dit jaar wandelen we met Oud & Nieuw met de rugzak en kampeeruitrusting langs de Hermannsweg van Rheine naar Bielefeld.

Bezoek regiowebsite

Jeugdklimmen Haarlem

10 januari 2015 Jeugdklimmen Haarlem

Elke maand is het mogelijk om op zaterdag in de klimhal in Haarlem te leren klimmen. Spelenderwijs leren kinderen vanaf 7 jaar de fijne kneepjes. Niet alleen leren klimmen, maar vooral ook veilig leren zekeren komt aan bod. Zodat je als klimbuddies volledig op elkaar kunt rekenen. We zorgen voor de nodige uitdaging door verschillende spelletjes en kleine wedstrijdjes. En bij het goed volbrengen van de cursus ontvang je een officieel klimvaardigheidsbewijs.

Bezoek regiowebsite

NK Toerskiën 2015 in Villars-Gryon, Zwitserland

10 januari 2015 NK Toerskiën 2015 in Villars-Gryon, Zwitserland

Het NK Toerskiën 2015 vindt op zaterdag 10 januari plaats als onderdeel van het Zwitsers Kampioenschap in Villars-Gryon, Zwitserland. Dit kampioenschap heeft op zaterdag 10 januari een individuele race en op zondag 11 januari een vertical race. Alleen de individuele race geldt tevens als Nederlands kampioenschap.

Lees meer

Jeugdklimmen Castricum 2015

11 januari 2015 Jeugdklimmen Castricum 2015

Het is weer tijd voor de jeugd om te klimmen in Castricum bij Multisportpark Berg en Bal. Spelenderwijs leren kinderen vanaf 7 jaar* de fijne kneepjes. Niet alleen leren klimmen, maar vooral ook veilig leren zekeren komt aan bod. Zodat je als klimbuddies volledig op elkaar kunt rekenen. We zorgen voor de nodige uitdaging door verschillende spelletjes en kleine wedstrijdjes. En bij het goed volbrengen van de cursus ontvang je een officieel klimvaardigheidsbewijs.

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?