<![CDATA[NKBV actueel]]> <![CDATA[Nikki klimt laatste World Cup in Aziƫ]]> ]]> <![CDATA[Nieuwe boulderhal in Amersfoort]]> Binnenkort is Nederland weer een boulderhal rijker. In Amersfoort wordt vanaf 22 november Boulderhal Kei feestelijk geopend met een week vol activiteiten. De oprichters Joost Hofman en Sven Verhoeven zijn bekenden in de klimwereld en hebben alle kennis in huis die nodig is om ook Amersfoort aan het boulderen te krijgen.

]]>
<![CDATA[Website zwerftochten live!]]> Neem eens een kijkje op de website.]]> <![CDATA[Jacht in Beez: klimgebied gesloten]]> <![CDATA[Veiligheid krijgt prioriteit in Nepal]]> Op de Annapurna Trail in Nepal werden vorige week bijna vierhonderd wandelaars overvallen door een hevige sneeuwstorm en daarop volgende lawines. Zeker 41 mensen kwamen hierbij om het leven en velen raakten vermist. Ook werden langere tijd enkele Nederlanders vermist. Met hen is inmiddels contact geweest. De Nepalese regering heeft besloten maatregelen te nemen om soortgelijke rampen in de toekomst te voorkomen.

]]>
<![CDATA[Spannend klimweekend met Nikki elfde in China en deelnemers NJK bekend]]> ]]> <![CDATA[Opening bivakveld NKBV Regio Midden-Brabant]]> Op 25 oktober opent de Regio Midden-Brabant het nieuwe bivakveld met grote vuurplaats. Alle NKBV-regio's zijn welkom en hierbij van harte uitgenodigd.

]]>
<![CDATA[Sneeuwstorm Himalayagebergte]]> In het Himalayagebergte, onder andere op de bekende Annapurna route, zijn begin deze week enorme hoeveelheden sneeuw gevallen, waardoor lawines zijn ontstaan. Bij deze lawines zijn meerdere klimmers en wandelaars om het leven gekomen. Met alle Nederlanders van wie bekend was dat ze in het gebied waren, is inmiddels contact geweest.

]]>
<![CDATA[Geef je op voor het NK toerskiĆ«n 2015]]> Het NK Toerskiën 2015 vindt op zaterdag 10 januari plaats als onderdeel van het Zwitsers Kampioenschap in Villars-Gryon, Zwitserland. Dit kampioenschap heeft op zaterdag 10 januari een individuele race en op zondag 11 januari een vertical race. Alleen de individuele race geldt tevens als Nederlands kampioenschap.]]> <![CDATA[Climb for CAC: boulderen bij Klimmuur Den Haag]]> ]]>