<![CDATA[NKBV actueel]]> <![CDATA[Titelfavorieten maken verwachtingen waar op Lotto NK Lead 2014]]> <![CDATA[NKBV breidt service uit voor boulderhallen]]> Boulderen is een leuke en uitdagende sport, maar niet één zonder risico’s. Voor het uitbaten van een sportfaciliteit zoals een boulderhal geldt hetzelfde, het is een leuke job, maar niet één zonder (aansprakelijkheids-) risico’s.

]]>
<![CDATA[Opening Kei Boulderhal en Bolder Neoliet ]]> Aankomende weekenden kan er flink geklommen worden tijdens de openingen maar liefst 2 nieuwe klimhallen! In Amersfoort opent Kei Boulderhal aanstaande zaterdag 22 november zijn deuren. Tijdens de openingsweek volgende week zijn er introductielessen en clinics. Vervolgens kun je volgende week, op zondag 30 november de feestelijke opening van Bolder Neoliet Rotterdam bijwonen. Je kunt gratis klimmen en kennismakingslessen volgen. Ook wordt er voorafgaand een BolderBoulderToernooi georganiseerd voor de jeugd op 29 november.

]]>
<![CDATA[Nog anderhalve maand om je aan te melden voor NK ToerskiĆ«n]]> deze link. Wil jij ook een gooi doen naar de nationale titel toerskiën? Dat kan! Je hebt nog anderhalve maand om je aan te melden.]]> <![CDATA[Jorg Verhoeven bouwt routes voor finale Lotto NK Lead 2014!]]> Lotto NK Lead bij Klimmuur Centraal Amsterdam. Het belooft een spektakel te worden, want wereldklimmer Jorg Verhoeven zal de routes bouwen voor zowel de dames- als de herenfinale.
]]>
<![CDATA[Nederlands team sluit World Cup seizoen af in Kranj]]> <![CDATA[Ruim 1500 bezoekers buiten de piste op Bergsportdag Winter]]> Vul de enquête in om ons te helpen de Bergsportdag nog beter te maken. Alvast bedankt!
]]>
<![CDATA[Plan al je tochten online met met de NKBV-Tochtenwiki]]> Ga je de bergen in om te toerskiën, sneeuwschoenwandelen, een alpiene tocht te maken of heb je zin in een meerdaagse huttentocht? Het startpunt van iedere tocht in de Alpen is vanaf nu de NKBV-Tochtenwiki. Via de online applicatie kun je gemakkelijk je tocht uitstippelen voordat je op pad gaat.

]]>
<![CDATA[Tim Reuser debuteert in Oranje tijdens World Cup Lead in Kranj]]> ]]> <![CDATA[Noord-Noorwegen beste plek om noorderlicht te spotten]]> Noorderlicht, aurora borealis, zuiderlicht, aurora australis en poollicht. Allemaal benamingen voor het fenomeen van wit of groen licht dat zich maar een aantal dagen per jaar laat zien. Vaak in de vorm van een lichte gloed, bewegende bogen, stralenbundels of gordijnen van licht en heel zelden is het licht vlammend. 

]]>