<![CDATA[NKBV actueel]]> <![CDATA[Extra NKBV koopavond bij Bever met 20% korting]]> Om de zomer goed in te luiden, organiseert Bever exclusief voor NKBV-leden een extra ingelaste koopavond op maandag 1 juni. Zoals gebruikelijk, ontvang je als NKBV-lid 20% korting*. Tijdens de koopavond is een groot aantal Bever winkels geopend van 18.00 tot 21.00 uur speciaal voor NKBV-leden.

]]>
<![CDATA[Nederlandse boulderkoning en –koningin gekroond ]]> <![CDATA[Medici organiseren symposium voor Nepal]]> <![CDATA[Laatste kaarten Lotto NK Boulder in de verkoop!]]> Bestel ze nu om live bij het boulderspectakel te zijn.]]> <![CDATA[Dean Potter omgekomen bij basejumpongeluk]]> Dean Potter (43) samen met Graham Hunt omgekomen bij een basejumpongeluk in Yosemite National Park (Californië, VS).
]]>
<![CDATA[Jorg Verhoeven wordt negende op EK Boulder]]> <![CDATA[Opnieuw aardbeving in Nepal, afgelegen gebieden niet bereikbaar]]> <![CDATA[Condoleanceregister Nederlandse poolonderzoekers geopend]]> Voor de twee Nederlandse onderzoekers, Marc Cornelissen en Philip de Roo is op woensdag 13 mei een condoleanceregister geopend. De twee werden sinds eind april in het noorden van Canada vermist. Het lichaam van Marc Cornelissen is inmiddels gevonden. Het lichaam van Philip de Roo is nog vermist.

]]>
<![CDATA[Zomerplannen Roeland van Oss: Cassin graat Alaska]]> Moonflower en zijn webinar over risicomanagement in alpien terrein, naar Anchorage Alaska.]]> <![CDATA[Zes Nederlanders naar EK Boulder]]> Op het Europees kampioenschap Boulder op 13-16 mei, gaan zes Nederlandse boulderaars de strijd aan met de Europese bouldertop. Vera Zijlstra, Jorg Verhoeven, Nicky de Leeuw, Tim Reuser, Maarten Nieuwenhuijsen en Timo Tak komen uit voor Oranje in Innsbruck.

]]>