<![CDATA[NKBV actueel]]> <![CDATA[Nikki van Bergen en Tim Reuser winnen Lotto NK Lead]]> Nikki van Bergen en Tim Reuser hebben afgelopen zaterdag 28 november het Lotto NK Lead gewonnen. Ze prolongeren daarmee beiden hun Nederlandse titel.

]]>
<![CDATA[Lotto NK Lead 2015: wie haalt de top?]]> Van het Olympisch motto Citius, Altius, Fortius, staat de Altius dit weekend centraal op het Lotto NK Lead 2015. De beste 19 klimmers van Nederland binden met elkaar de titelstrijd aan tijdens het Nederlands kampioenschap door zo hoog mogelijk te klimmen in de wand van Klimmuur Centraal in Amsterdam, waar speciale routes worden ingeschroefd.

]]>
<![CDATA[2000 mensen buiten de piste op Bergsportdag Winter]]> Op de tweede editie van de Bergsportdag Winter afgelopen zondag 22 november in Jaarbeurs Utrecht, kwamen ruim 2000 mensen af om hun avonturen buiten de piste vorm te geven. Op de eerste echt koude zondag deze winter verzamelden winterbergsport liefhebbers zich om alles te weten komen over wintersporten als toerskiën en sneeuwschoenwandelen, sledehondentochten, winterkamperen en ijsklimmen.
]]>
<![CDATA[Voorbereid naar de NKBV-Bergsportdag]]> <![CDATA[Test jij de nieuwe TNF Summit Series?]]> één dame een Summit L5 Shell maat M geven om te gebruiken op een alpiene avontuur. De enige tegenprestatie die we verwachten is dat je een mooi verslag schrijft van je tocht inclusief recensie van de jas.]]> <![CDATA[Meld je aan voor de Monk Jeugd Open!]]> <![CDATA[Ueli Steck breekt opnieuw snelheidsrecord op Eiger]]> <![CDATA[Bever opnieuw in de prijzen ]]> prijs gewonnen tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year competitie. CEO Greg Nieuwenhuys nam met zijn team de Cross Channel Award 2015 in ontvangst.]]> <![CDATA[Geef je op voor het NK ToerskiĆ«n]]> <![CDATA[Adam Ondra en Mina Markovic winnen World Cup Lead 2015]]>