<![CDATA[NKBV actueel]]> <![CDATA[Bergsportreizen Zomer 2015 vanaf 23 december te boeken]]> ]]> <![CDATA[Bereikbaarheid NKBV-kantoor]]> <![CDATA[ToerskiĆ«n in Gastein]]> Aanstaande zondag wordt het geen uitslapen, maar om 08.00 uur voor de televisie zitten! Tracks & Trails zendt dan de nieuwe aflevering over het Oostenrijke Gastein uit op RTL 4. ]]> <![CDATA[Nieuwe ledenpas; wat is er veranderd?]]> <![CDATA[Het anwoord op al jouw vragen in het verbeterde kenniscentrum]]> <![CDATA[NKBV-collectiviteitskorting op zorgverzekering bij Zilveren Kruis]]> Ben je je ook al aan het orienteren op jouw zorgverzekering in 2015? Met je NKBV-lidmaatschap krijg je collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis Achmea.

]]>
<![CDATA[NKBV haalt Gimme Kraft! naar Nederland]]> Om de Regionale Talenten Trainers bij te scholen over functioneel trainen van jeugd, haalde de NKBV afgelopen weekend de mannen van Gimme Kraft! naar Nederland. Naast de bijscholing werden er in samenwerking met Boulderhal Sterk in Utrecht workshops georganiseerd voor fanatieke klimmers om te leren hoe je je training effectief vorm geeft, hoe sterker te worden en hoe je grenzen te verleggen. Gimme Kraft! (te koop in de NKBV-webshop) is een handzaam en helder trainingsboek waarmee de wondere wereld van krachttraining voor klimmen toegankelijk wordt. Lees ook de recensie in Hoogtelijn 2-2014.]]> <![CDATA[Elko Schellingerhout stopt met internationale wedstrijden]]> Klimmer Elko Schellingerhout heeft besloten niet door te gaan met internationale wedstrijden en daarmee uit het Nederlands Team te stappen. Elko komt al sinds 2008 uit voor Nederland, eerst in de jeugd, later in de senioren lead en boulder.

]]>
<![CDATA[Vrije School Michael uit Bussum wint nationale SchoolKlimCompetitie]]> <![CDATA[IJsklimjaar 2015: Dennis en Marianne presenteren hun plannen]]> UIAA Ice Climbing World Tour 2015 uit zes wedstrijden.]]>