ACTUEEL - HOME

rss

Webinar: Sneeuw op je pad

29 juni 2015 14:35:57 Webinar: Sneeuw op je pad

Voor bergwandelaars vormen sneeuwvelden vaak lastige obstakels op hun pad. Moet je omkeren of kun je ze oversteken zonder gevaar? Wie vroeg in het zomerseizoen in de bergen gaat wandelen komt bijna zeker sneeuwvelden op zijn pad tegen. In lawinegeulen en kommen in het landschap blijft, vooral op noordhellingen, nog tot diep in de zomer sneeuw liggen. Wat te doen als er sneeuw op je pad komt?

Lees meer

Nieuwe aanwinsten Jong Oranje

29 juni 2015 14:35:57 Nieuwe aanwinsten Jong Oranje

Na een proefperiode zijn afgelopen weken drie leden toegevoegd aan het Nederlands Team Sportklimmen. Julia Meijer, Lynn van der Meer, Ysa Rakestraw en Nigel Armino stellen zich even aan je voor:

Lees meer

Jeugdkampioenen boulder gekroond

28 juni 2015 14:35:51 Jeugdkampioenen boulder gekroond

Afgelopen weekend vond bij Boulderhal Sterk in Utrecht het Nederlands jeugdkampioenschap Boulder plaats. Met twaalf verschillende wedstrijdcategorieën was het een enorme, maar gezellig drukte. Met een aantal dubbele podiumplaatsen kwam het NJK op een totaal van achtendertig boulderaars op het podium.

Lees meer

Vacature voor medewerker Bergsportreizen

25 juni 2015 01:00:00 Vacature voor medewerker Bergsportreizen

In ons reisprogramma Bergsportreizen bieden wij een groot aantal unieke producten en diensten aan, zoals reizen, cursussen en workshops. Dit programma komt tot stand op het NKBV-bureau door een grote groep vrijwilligers en medewerkers. Wij zijn voor een periode van circa vijf maanden per direct op zoek naar een:

MEDEWERKER BERGSPORTREIZEN
circa 32 uur per week

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?