ACTUEEL - HOME

rss

Boulder 2: populariteit boulderwedstrijden blijft stijgen

06 maart 2015 01:00:00 Boulder 2: populariteit boulderwedstrijden blijft stijgen

Dat de komende nationale boulderwedstrijd helemaal in het oosten van het land wordt gehouden, heeft de deelnemers er niet van weerhouden zich in te schrijven. Maar liefst 22 dames en 34 heren strijden aanstaande zondag 8 maart tegen elkaar in Boulder 2, dat plaatsvindt bij Cube in Enschede.

Lees meer

VAUDE sponsor voor mountainbikeprogramma

05 maart 2015 14:25:56 VAUDE sponsor voor mountainbikeprogramma

Mountainbiken wint terrein onder Nederlandse outdoorsporters, ook onder NKBV-leden. Omdat maar liefst 21% van de leden aangeeft ook mountainbiken te doen, werken we aan een nieuw mountainbikeprogramma. VAUDE maakt de ontwikkeling voor dit programma mede mogelijk.

Lees meer

Rotsen gesloten vanwege broedende vogels

04 maart 2015 14:25:48 Rotsen gesloten vanwege broedende vogels

Het wordt prachtig weer, dus komend weekend zoeken veel klimmers de rotsen op. Elk voorjaar worden bepaalde rotsen gesloten in verband met de broed van zeldzame roofvogels. In veel gebieden zoals Freyr, Ettringen en de Ith broeden deze vogels jaarlijks op dezelfde plek.

Lees meer

Doe jij mee aan de zevenkamp voor jeugd op de Bergsportdag?

03 maart 2015 14:25:39 Doe jij mee aan de zevenkamp voor jeugd op de Bergsportdag?

Ook voor de jongere klim- en bergsporters is er op de NKBV-Bergsportdag enorm veel te doen. Voor iedereen tussen de 8 en 16 jaar organiseren we namelijk een zevenkamp met leuke opdrachten en prijzen.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?