ACTUEEL - HOME

rss

Website zwerftochten live!

22 oktober 2014 01:00:00 Website zwerftochten live!

De website van NKBV-zwerftochten is vandaag live gegaan. Zwerftochten organiseert wandeltochten in Nederland, de Ardennen, de Eifel en streken in Duitsland en Frankrijk. Het jaarlijkse aanbod bestaat uit tientallen één- en meerdaagse tochten. Neem eens een kijkje op de website.

Lees meer

Jacht in Beez: klimgebied gesloten

22 oktober 2014 01:00:00 Jacht in Beez: klimgebied gesloten

Aanstaande zaterdag 25 oktober en zaterdag 29 november is het klimgebied bij Beez in België gesloten in verband met de jacht in het gebied.

Lees meer

Veiligheid krijgt prioriteit in Nepal

21 oktober 2014 01:00:00 Veiligheid krijgt prioriteit in Nepal

Op de Annapurna Trail in Nepal werden vorige week bijna vierhonderd wandelaars overvallen door een hevige sneeuwstorm en daarop volgende lawines. Zeker 41 mensen kwamen hierbij om het leven en velen raakten vermist. Ook werden langere tijd enkele Nederlanders vermist. Met hen is inmiddels contact geweest. De Nepalese regering heeft besloten maatregelen te nemen om soortgelijke rampen in de toekomst te voorkomen.

Lees meer

Spannend klimweekend met Nikki elfde in China en deelnemers NJK bekend

20 oktober 2014 01:00:00 Spannend klimweekend met Nikki elfde in China en deelnemers NJK bekend

Afgelopen weekend was een druk en spannend klimweekend met Nikki van Bergen in het Chinese Wujiang en Jeugd Lead 4 in Eindhoven. Nikki stond voor de uitdaging haar goede vorm van vorige week in Korea door te trekken naar de World Cup wedstrijd in Wujiang van dit weekend. En met succes! Ze bereikte de halve finale en eindigde als elfde. Bij Jeugd Lead 4 in Eindhoven kregen ruim honderd jeugdklimmers de kans zich te plaatsen voor het Nederlandse Jeugd Kampioenschap Lead op 9 november in Sittard.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?