ACTUEEL - HOME

rss

Tweet @NKBV en win een topvlag

24 juli 2014 01:00:00 Tweet @NKBV en win een topvlag

In onze nieuwsbrief heb je het al kunnen lezen. We nodigen iedereen uit tijdens de bergsportvakantie een tweet te versturen met @NKBV erin vermeld. Onder de deelnemers verloten we vijf topvlaggen!

Lees meer

Extreem weer gooit roet in eten finale World Cup Lead

22 juli 2014 01:00:00 Extreem weer gooit roet in eten finale World Cup Lead

Door extreme weersomstandigheden (lees: onweer en hevige regenval) werd de finale van de World Cup Lead wedstrijd gecancelled. Eerder al werden de halve finales in Briançon van zondagochtend 21 juli naar zaterdagavond 20 juli verplaatst. De uitslag van de halve finale (video) geldt als officiële uitslag voor de World Cup ranking.

Lees meer

Nachtklimmen in Landgraaf

22 juli 2014 01:00:00 Nachtklimmen in Landgraaf

Klimmen op een wel heel spannende manier kan op vrijdag 25 juli in Landgraaf. Het SnowWorld Klimpark organiseert namelijk het evenement Nachtklimmen. Het park is geopend tot middernacht en er kan dus, voor wie durft, in het donker worden gekommen! Kijk voor meer informatie en prijzen op de website.

Lees meer

Bij warm weer: zoek de hoogte op

21 juli 2014 01:00:00 Bij warm weer: zoek de hoogte op

Met de tropische temperaturen van afgelopen weekend en de komende dagen, zoek je graag de koelte op. In de bergen is dat geen probleem. Hoe hoger je gaat, hoe koeler het wordt. Maar hoeveel scheelt de temperatuur tussen het dal en de top?

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?