ACTUEEL - HOME

rss

Joachim Driessen nieuwe bestuursvoorzitter NKBV

26 november 2014 01:00:00 Joachim Driessen nieuwe bestuursvoorzitter NKBV

Tijdens de Vergadering van Afgevaardigden (VvA) van afgelopen weekend, is Joachim Driessen benoemd tot de nieuwe bestuursvoorzitter van de NKBV. Joachim treedt hiermee in de voetsporen van Frans Demmers, die na twee jaar voorzitterschap zijn functie overdraagt.

Lees meer

6 december: Petzl Drytool Event bij Monte Cervino

25 november 2014 01:00:00 6 december: Petzl Drytool Event bij Monte Cervino

IJsklimmen, maar dan zonder ijs. Dat is drytooling. Je klimt met ijsbijlen en op klimschoenen zo hoog mogelijk in een artificiële wand. Vaak wordt drytooling gebruikt als training voor het ijsklimmen, maar op 6 december is het een doel op zich. Ben jij benieuwd wat drytoolen is en wil je het weleens zelf uitproberen? Kom dan naar het Petzl Drytool Event bij Monte Cervino op zaterdag 6 december. Ook als je al een ervaren drytooler bent is het event in Bergschenhoek voor jou een uitgelezen kans je krachten eens te meten met de beste drytoolers van Nederland (en een aantal Belgen, Duitsers, Fransen en Britten).

Lees meer

Wie wordt onze nieuwe Projectmedewerker Sport?

24 november 2014 01:00:00 Wie wordt onze nieuwe Projectmedewerker Sport?

De NKBV is voor de afdeling Sport op zoek naar een projectmedewerker Sport voor 30 uur per week, voor een periode van een jaar. De projectmedewerker Sport is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van regionale klimcompetities.

Lees meer

Titelfavorieten maken verwachtingen waar op Lotto NK Lead 2014

23 november 2014 01:00:00 Titelfavorieten maken verwachtingen waar op Lotto NK Lead 2014

Op het Lotto NK Lead 2014 dat zaterdagavond 22 november plaatsvond, hebben zowel Nikki van Bergen bij de dames als Tim Reuser bij de heren de verwachtingen waargemaakt. Beide klimmen in een overvolle Klimmuur Centraal in Amsterdam als enigen de finaleroute helemaal uit.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?