ACTUEEL - HOME

rss

Lancering MakersRadio - ontberingen op de Mount Everest

17 december 2014 01:00:00 Lancering MakersRadio - ontberingen op de Mount Everest

De eerste podcast van MakersRadio wordt op 1 januari 2015 gelanceerd. Het thema van deze nieuwe podcast is 'Kou Leiden'. Je hoort radioverhalen over extreme ontberingen op de Mount Everest en wetenschappers die Koude Oorlog voeren.

Lees meer

Het anwoord op al jouw vragen in het verbeterde kenniscentrum

17 december 2014 01:00:00 Het anwoord op al jouw vragen in het verbeterde kenniscentrum

De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest het NKBV-kenniscentrum een flinke make-over te geven. Naast een overzichtelijke vormgeving, heeft het kenniscentrum nu ook een verbeterde zoekfunctie waardoor je snel de informatie vindt die je zoekt.

Lees meer

NKBV-collectiviteitskorting op zorgverzekering bij Zilveren Kruis

16 december 2014 01:00:00 NKBV-collectiviteitskorting op zorgverzekering bij Zilveren Kruis

Ben je je ook al aan het orienteren op jouw zorgverzekering in 2015? Met je NKBV-lidmaatschap krijg je collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis Achmea.

Lees meer

NKBV haalt Gimme Kraft! naar Nederland

16 december 2014 01:00:00 NKBV haalt Gimme Kraft! naar Nederland

Om de Regionale Talenten Trainers bij te scholen over functioneel trainen van jeugd, haalde de NKBV afgelopen weekend de mannen van Gimme Kraft! naar Nederland. Naast de bijscholing werden er in samenwerking met Boulderhal Sterk in Utrecht workshops georganiseerd voor fanatieke klimmers om te leren hoe je je training effectief vorm geeft, hoe sterker te worden en hoe je grenzen te verleggen. Gimme Kraft! (te koop in de NKBV-webshop) is een handzaam en helder trainingsboek waarmee de wondere wereld van krachttraining voor klimmen toegankelijk wordt. Lees ook de recensie in Hoogtelijn 2-2014.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?