ACTUEEL - HOME

rss

Vera Zijlstra en Tim Reuser winnen Boulder 3

30 maart 2015 01:00:00 Vera Zijlstra en Tim Reuser winnen Boulder 3

Het eind van de nationale bouldercompetite begint te naderen. Met na dit weekend nog één wedstrijd te gaan, moesten de deelnemers van Boulder 3 afgelopen zondag alles uit de kast halen. De wedstrijd bij Bolder Neoliet in Rotterdam, waar voor het eerst sinds de opening een nationale wedstrijd werd gehouden, was de voorlaatste kans voor de deelnemers om zich te plaatsen voor het Lotto NK Boulder op 23 mei.

Lees meer

Alpen: Sneeuw met Pasen!

30 maart 2015 01:00:00 Alpen: Sneeuw met Pasen!

Er valt komende week waarschijnlijk een dik pak sneeuw in de Alpen. Vooral wanneer woensdag een koufront in Oostenrijk voor sneeuw tot diep in de dalen zal zorgen. Op donderdag is het westen van de Alpen aan de beurt. Het gaat ook flink waaien en wat dat betekent, hoeven we eigenlijk niet meer uit te leggen. Fors lawinegevaar. Niet alleen boven de boomgrens maar ook op open stukken hieronder. Hou je dus gedeisd als je met Pasen naar de sneeuw gaat.

Lees meer

Boulder 3: de kaarten worden geschud

27 maart 2015 14:27:44 Boulder 3: de kaarten worden geschud

Met een ijzersterk deelnemersveld belooft Boulder 3 aanstaande zondag bij Bolder Neoliet in Rotterdam enorm spannend te worden. Het lijkt erop dat op deze derde nationale wedstrijd van de bouldercompetitie de kaarten geschud gaan worden voor het Lotto NK Boulder. Dit kampioenschap staat op zaterdag 23 mei bij Delfts Bleau op de agenda.

Lees meer

Wie wordt het beste sportklimteam van Nederland?

26 maart 2015 14:27:37 Wie wordt het beste sportklimteam van Nederland?

Als wedstrijdsport is klimmen een individuele sport. Dat is eigenlijk best een beetje raar, want klimmen is iets wat je bijna altijd in teamverband doet. Daarom hebben I-VY Climbing en de NKBV een nieuw wedstrijdformat bedacht: de LBS Team Cup.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?