ACTUEEL - HOME

rss

12 summits beklimt hoogste berg van Zeeland

30 juli 2015 01:00:00 12 summits beklimt hoogste berg van Zeeland

Ze beklimmen de hoogste berg van elke provincie en maken tegelijkertijd de natuur schoon. Het opschoningsproject 12 Summits Zeeland van Recycle Valley gaat aanstaande zondag 2 augustus van start.

Lees meer

Stuur jouw multipitch route in!

29 juli 2015 01:00:00 Stuur jouw multipitch route in!

Ben jij in de bergen enthousiast geraakt over een mooie multi-pitch route? Heb je ook nog mooie foto's gemaakt? Deel dan je ervaring met de lezers van Hoogtelijn en stuur je verhaal (350 woorden + infokader) in voor de rubriek En Route. Stuur, voor je gaat schrijven, je idee naar hoogtelijn@nkbv.nl.

Lees meer

Moedig het Nederlands Team Sportklimmen aan in Imst

28 juli 2015 01:00:00 Moedig het Nederlands Team Sportklimmen aan in Imst

Komend weekend komt het Nederlands Team Sportklimmen in actie tijdens de World Cup Lead in het Oostenrijkse Imst. Nikki van Bergen trekt haar gordel aan voor de kwalificatierondes op vrijdagochtend 31 juli vanaf 9:30 uur. Ben je toevallig in de buurt? Kom de Nederlandse toppers aanmoedigen bij Kletterzentrum Imst, Knabl Susi, Am Raun 25!

Lees meer

Alpinist Martijn Seuren omgekomen bij Grandes Jorasses

23 juli 2015 01:00:00 Alpinist Martijn Seuren omgekomen bij Grandes Jorasses

Gisterochtend is alpinist en Expeditie-Academielid Martijn Seuren omgekomen bij een val in het Mont Blanc massief. De 32-jarige Seuren was op pad met de Zwitser Ueli Steck en nog een derde klimmer, toen hij een val van 300 meter maakte. Zijn lichaam werd geborgen in een gletsjerspleet aan de Italiaanse zijde van de graat. Inmiddels is na vele reacties een condoleanceregister geopend.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?