ACTUEEL - HOME

rss

Internationale boulderheld bij Boulder 2

12 februari 2016 01:00:00 Internationale boulderheld bij Boulder 2

Bij de tweede boulderwedstrijd van de nationale competitie aanstaande zaterdag 13 februari, komt de Russische topboulderaar Rustam Gelmanov een rondje meeboulderen. De koning van de minuscule greepjes treedt temidden van 43 mannen en 25 vrouwen aan in Sterk Utrecht. Boulder 2 start om 11:00 uur.

Lees meer

Hoogtelijn 2: Bergsportdag special

11 februari 2016 01:00:00 Hoogtelijn 2: Bergsportdag special

De laatste sneeuw valt, de zon wint aan kracht en de lente rammelt aan de deur. Het volgende bergavontuur lonkt en een nagelnieuwe Hoogtelijn helpt je weer aan een paar mooie ideeën. Veel aandacht ook voor de NKBV Bergsportdag. Zo interviewden we topklimmer Chris Sharma die voor een lezing naar Utrecht komt, vertelt gastspreker Leo Houlding waarom hij steeds minder risico’s neemt en laat Robert Eckhardt ons alvast een paar prachtige foto’s zien die hij in Nepal maakte. Verder volgen we een groep highliners in Freyr, gaan we op alpiene cursus C1 en op mini-expeditie naar de Chulu Far East. Kom je 13 maart ook naar de Jaarbeurs Utrecht? Je bent van harte welkom!

Lees meer

Word jij de nieuwe secretaris van de NKBV?

10 februari 2016 01:00:00 Word jij de nieuwe secretaris van de NKBV?

Het NKBV-bestuur zoekt een jurist die als secretaris wil meewerken aan de verdere ontwikkeling van de​ NKBV en de klim- en bergsport in Nederland. ​Vind jij het leuk om het NKBV-bestuur ​en de directeur ​te adviseren over de juridische aspecten van de vereniging en wil je je als vrijwilliger ​inzetten voor onze vereniging? Lees snel verder.

Lees meer

Niet-Oranje klimmers grijpen hun kans bij Jeugd Boulder 2

08 februari 2016 01:00:00 Niet-Oranje klimmers grijpen hun kans bij Jeugd Boulder 2

Twaalf winnaars was het resultaat van een lange dag boulderen bij Kei Boulderhal in Amersfoort. Afgelopen zaterdag 6 februari vond daar Jeugd Boulder 2 plaats.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?