ACTUEEL - HOME

rss

Nieuw in de webshop! Bouldergids en Longlines

17 april 2015 01:00:00 Nieuw in de webshop! Bouldergids en Longlines

Er komen weer een paar mooie lange weekenden aan, dus tijd om jouw klimtrip te plannen. De nieuwe aanwinsten in onze webshop kunnen jou daar vast bij helpen. Voor het eerst hebben we namelijk de bouldertopo voor het Duitse Odenwald in de webshop. In de compleet nieuwe oplage van de bouldertopo Odenwald worden meer dan 1000 boulders in Duitse middengebergte tussen Darmstadt en Heidelberg beschreven, waaronder die van het bekende Felsenmeer bij Lautertal.

Lees meer

Bergen en gezondheid

17 april 2015 01:00:00 Bergen en gezondheid

Bereid je voor op je volgende vakantie tijdens de workshop Bergen en gezondheid of laat je inspireren door twee Belgen die afgelopen voorjaar de Eiger noordwand beklommen als warming-up voor een groot avontuur. Komende week is er genoeg te doen bij de NKBV-regio's!

Lees meer

Klimmen, klimmen, klimmen tijdens Nationale Sportweek

16 april 2015 01:00:00 Klimmen, klimmen, klimmen tijdens Nationale Sportweek

Met de hele klas lekker klimmen op de mobiele klimwand van de NKBV en in de klimhal. Volgende week tijdens de Nationale Sportweek en op 1 mei maken vele schoolkinderen (verder) kennis met de klimsport.

Lees meer

Tukhut dit weekend gesloten: Course de Côte de Sy

16 april 2015 01:00:00 Tukhut dit weekend gesloten: Course de Côte de Sy

Voor de 38e keer vindt aanstaande zondag 19 april de Course de Côte de Sy plaats bij de Tukut, die dit weekend gesloten blijft. Vanaf zaterdagmiddag wordt de parkeerplaats voor de Tukhut omgetoverd in een heuse pitsstraat waar coureurs van heinde en ver komen te staan met hun vaak zelfgebouwde bolides.

Lees meer
Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?