Agenda

Winter Survival

25 januari 2015 t/m 31 januari 2015 Winter Survival

Wil je het maximale uit je winterse kampeertocht halen? Wil je bij je hoogalpiene tocht de zekerheid hebben dat je jezelf in een noodgeval kunt redden? Wil je zelfstandig in de winter met minimale bepakking een lange tocht kunnen maken? Krijg je het warm bij het idee om bij min 20°C buiten te slapen tussen wolven en elanden? Dan is de winter survival cursus van de regio wat voor jou.

Bezoek regiowebsite

NK Freeride

26 januari 2015 t/m 30 januari 2015 NK Freeride

Komende winter vindt de tweede editie van het NK Freeride plaats tijdens de Dutch Freeride Week in Tignes. De wedstrijd is bedoeld om freeriders bij elkaar te brengen, nieuwe vrienden te maken en van elkaar te leren.

Lees meer

Kouwe Klauwe Weekend 2015

30 januari 2015 t/m 1 februari 2015 Kouwe Klauwe Weekend 2015

Traditioneel organiseren we eind januari het ‘Kouwe Klauwe Weekend’. Het ‘Kouwe Klauwe Weekend’ is een trekkingweekend, waarbij we zelf onze uitrusting meenemen van bivak naar bivak. 

Bezoek regiowebsite

Regio Klimavond

30 januari 2015 Regio Klimavond

Elke maand doen we het: een klimavond organiseren voor en door regioleden. Ook zin in zo'n spontane, gezellige klimavond met andere leden? Er wordt de laatste vrijdag van de maand (fanatiek) geklommen. Elke maand weer in een andere klimhal. Kom je ook?!

 

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?