Agenda

Alpenweek Grindelwald

4 juli 2015 t/m 11 juli 2015 door Regio Noord-Holland Alpenweek Grindelwald

Dit jaar organiseren we voor het eerst weer een bergsportkamp in de Alpen. Een ontmoetingsplek voor bergsporters om samen van de bergen te genieten. Jong en oud. Met en zonder kinderen. Iedereen is welkom. Een gezamenlijke camping is de uitvalsbasis voor alle gewenste activiteiten. Wandelen, klimmen, Alpiene, fietsen, mtb-en alles is mogelijk. We hebben gekozen voor de bestemming Grindelwald in Zwitserland. 105 jaar geleden was dit ook de ‘huisbestemming’ bij de oprichting van de Regio Noord-Holland van de toenmalige Nederlandse Alpen Vereniging.

 

Bezoek regiowebsite

Conditietraining buitensporter

8 juli 2015 door Regio Amsterdam Conditietraining buitensporter

MAANDELIJKSE BIJDRAGE WOENSDAG AVOND CONDITIE/KRACHT TRAINING.

Met het doel je fit de bergen in te laten gaan, of dat nu in de zomer of winter is, organiseert de NKBV regio Amsterdam op en rond haar thuisbasis op Sportpark Ookmeer op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een conditie/kracht training.

Bezoek regiowebsite

Wandeling Meinerswijk

9 juli 2015 door 50 Plus Wandeling Meinerswijk

Een wandeling van ong. 16-18 km bij Meinerswijk en door de uiterwaarden rondom Arnhem.

 

Bezoek regiowebsite

Vrijklimweekend

11 juli 2015 t/m 12 juli 2015 door Regio Amsterdam Vrijklimweekend

Van maart tot en met november organiseert de NKBV Amsterdam vrijklimweekenden, voornamelijk in de Belgische Ardennen. Klimweekenden voor klimmers die de technieken beheersen zoals horen bij "Rotsklimmen voor beginners" Er wordt in touwgroepjes van maximaal 3 personen geklommen: een instruteur en een of twee naklimmers. Ook klimmers met een klimvaardigheidsbewijs "Outdoor voorklimmen" mogen mee om zelfstandig te klimmen.

 

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?