Agenda

Veteranenwedstrijd Lead in Mountain Network Nieuwegein

23 november 2014

Dit evenement wordt georganiseerd door Mountain Network Nieuwegein.
Kijk voor meer informatie op www.mountain-network.eu.

Lees meer

Zesde wandeling Stelling van Amsterdam VERPLAATST NAAR HET VOORJAAAR

23 november 2014 Zesde wandeling Stelling van Amsterdam VERPLAATST NAAR HET VOORJAAAR

Zoals al eerder is aangeven zouden we deze zondag weer een etappe (al weer de zesde) van de Stelling van Amsterdam lopen. We zouden starten waar we in maart afscheid hebben genomen van een grote groep wandelaars: Vijfhuizen. En aangezien het de zesde wandeling is zouden we ook zes forten bezoeken!

Helaas zijn er te weinig aanmeldingen om de wandeling door te laten gaan. We gaan de wandeling nu in het voorjaar aanbieden.

Bezoek regiowebsite

Regio Klimavond De Klimmuur Amsterdam

28 november 2014 Regio Klimavond De Klimmuur Amsterdam

Elke maand doen we het: een klimavond organiseren voor en door regioleden. Ook zin in zo'n spontane, gezellige klimavond met andere leden? Er wordt de laatste vrijdag van de maand (fanatiek) geklommen. Elke maand weer in een andere klimhal. Kom je ook?! De eerstvolgende avond is: 28 november bij De Klimmuur in Amsterdam 

In de maanden juni, juli en augustus zijn er i.v.m. de vakantieperiode geen klimavonden. Op deze klimavonden is de toegang voor eigen rekening.

Bezoek regiowebsite

Jeugdklimmen Hoorn - laatste keer

29 november 2014 Jeugdklimmen Hoorn - laatste keer

Op deze dag gaan we voor de laatste keer met de jeugd in Hoorn klimmen. Helaas hebben wij als vereniging niet meer de capaciteiten om de jeugd op deze locatie maandelijks te kunnen laten klimmen. Op onze andere 3 locaties in Alkmaar, Castricum en Haarlem is iedereen meer dan welkom. We maken er op deze dag in ieder geval nog een feestje van en hopen op een grote opkomst. Kom jij ook?

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?