Agenda

Zwerf-/bivaktocht Ardennen/Eifel

6 februari 2016 t/m 9 februari 2016 door Zwerftochten Zwerf-/bivaktocht Ardennen/Eifel

Zwerftocht-/ bivaktocht in Ardennen en Eifel

Bezoek regiowebsite

Conditietraining buitensporter

10 februari 2016 door Regio Amsterdam Conditietraining buitensporter

Met het doel je fit de bergen in te laten gaan, of dat nu in de zomer of winter is, organiseert de NKBV regio Amsterdam op en rond haar thuisbasis op Sportpark Ookmeer op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een conditie/kracht training.

Bezoek regiowebsite

's-Gravelandse buitenplaatsen

11 februari 2016 door 50 Plus 's-Gravelandse buitenplaatsen

Een wandeling van ong. 18 km vanaf station Bussum Zuid langs de s-Gravelandse buitenplaatsen

Bezoek regiowebsite

Bivakweekend

12 februari 2016 t/m 14 februari 2016 door Regio Amsterdam Bivakweekend

Altijd al eens een winter bivaktocht in de Ardennen willen maken? Dat kan nu, samen met ervaren deelnemers op de door NKBV regio Amsterdam georganiseerde bivaktocht. (zie verslag klik hier) Deze bivaktocht is een tweedaagse wandel trektocht met volle bepakking over een afstand van 50 a 60 km met overnachtingen in de natuur. Vertrek vrijdagavond en einde zondagmiddag. 

We lopen in de heuvelachtige Ardennen over grotendeels onverharde paden en wegen met af en toe een doorsteek door het terrein. Omdat we onderweg bijna niets tegen komen is het belangrijk om eten en drinken voor onderweg mee te nemen zodat we zelf ons potje voor de warme maaltijd kunnen koken. Overnachten doen we in de natuur, waarbij we gebruik maken van een bivakzak of een stuk plastic tegen de regen. Tenten zijn niet toegestaan! Het bivakweekend gaat ongeacht de weersomstandigheden (regen, sneeuw of strengevorst) altijd door hou dan ook rekening met deze weersomstandigheden. Het doel van de tocht is materiaal, conditie en oriëntatie in het terrein te testen en trainen(zie verslag klik hier), En er natuurlijk een gezellig wandel weekend in de vrije natuur van te maken en te genieten van de omgeving.

(Verslag bivak december 2014)

Bezoek regiowebsite

FILTER

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?